Πολιτισμός

Μουσική “Φεγγαροβραδιά” στην Άνω Κερασιά με Κουκουσέλη, Ζεμπίλα, Τσιομπανάκη για την Πανσέληνο του Ιουλίου

Μια όμορφη παράδοση συνεχίζεται στο μαγικό χώρο της Άνω Κερασιάς στη θέση «Τσαϊρη», όπου διοργανώνεται συναυλία από τον Πολιτιστικό & Εξωραϊστικό Σύλλογο Κερασιωτών Πηλίου με την υποστήριξη της Ε.Κ.Π.Ο.Λ. (Εταιρεία Κοινωνικής Παρέμβασης Περιφέρειας Θεσσαλίας) του Δήμου Ρήγα Φεραίου και τη συνεργασία του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού (Υπηρεσία Νεωτέρων Μνημείων και Τεχνικών Έργων Θεσσαλίας και Κεντρικής Στερεάς Ελλάδας) με αφορμή την Πανσέληνο.
Μαζί με τον συνθέτη – ενορχηστρωτή Ζαφείρη Κουκουσέλη θα είναι ο Κώστας Ζεμπίλας, ο Αθανάσιος Τσιομπανάκης, ο Γιάννης Κουκουσέλης, η Μαριάννα Λούμα και ο Γιάννης Κουκουνίτσας. Θα συμμετέχουν επίσης η Βιργινία Δρογγούλα και ο Δημήτρης Γκοντέλος. Στον φιλόξενο και δροσερό χώρο στην Άνω Κερασιά θα ακουστούν τραγούδια για το φεγγάρι και επιλεγμένα τραγούδια από τους μεγάλους δημιουργούς Βασίλη Τσιτσάνη, Μάνο Χατζιδάκι, Μίκη Θεοδωράκη, Διονύση Σαββόπουλο, Μάνο Ελευθερίου, Νίκο Αντύπα, Λίνα Νικολακοπούλου, Μάνο Λοϊζο, Μίλτο Πασχαλίδη, Γκόραν Μπρέγκοβιτς, Μίμη Πλέσσα, Θάνο Μικρούτσικο, Απόστολου Καλδάρα, Νότη Μαυρουδή κ.α.
Στο χώρο της εκδήλωσης θα λειτουργήσει έκθεση της ζωγράφου Αρετής Γαζή – Κάρλου. Η εκδήλωση θα αρχίσει στις 8.30 μ.μ και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το