Πολιτισμός

Μουσικές συναντήσεις στο “ΕΛΛΗ’s” Coffee Bar

Το Σάββατο 17 Μαρτίου στο «ΕΛΛΗ’s» coffee bar θα εμφανιστεί ο Ζαφείρης Κουκουσέλης στο πιάνο και στην επιμέλεια του προγράμματος και ο Κώστας Ζεμπίλας στο τραγούδι. Συμμετέχει η Έλλη Φανιά.

Ο Κώστας Ζεμπίλας έχει παρακολουθήσει μαθήματα φωνητικής στο Τμήμα Τραγουδιού του Δημοτικού Ωδείου Βόλου με καθηγητές τους Νίκο Παρθένη και Ζαφείρη Κουκουσέλη. Δραστηριοποιείται στο Βόλο εδώ και μία δεκαετία, έχει συνεργαστεί με την ορχήστρα Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας Βόλου, καθώς και με την αθηναϊκή ορχήστρα Έμμετρον. Έχει τραγουδήσει σε μουσικές σκηνές και έχει πάρει μέρος σε πολλές συναυλίες τοπικά και πανελλαδικά, με αποκορύφωμα το αφιέρωμα στο Μίμη Πλέσσα που διοργάνωσε το Δίκτυο «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ» σε συνεργασία με το Δήμο Βόλου, στο Πολιτιστικό κέντρο Ν. Ιωνίας όπου απέσπασε τα κολακευτικά σχόλια του συνθέτη Μίμη Πλέσσα,αλλά και με την Φιλαρμονική Ορχήστρα στη συναυλία με την Γλυκερία στο Δημοτικό Θέατρο Βόλου.
Ο Ζαφείρης Κουκουσέλης έγραψε μουσική για τις θεατρικές παραστάσεις του Δ.Π.Ε.Θ.Ε Βόλουν«Υβόννη» (Γκόμπροβιτς) και «Όσκαρ Ουάιλντ» (Ουάιλντ). Στο Διήμερο Τζαζ Κρουστών που διοργάνωσε ο Καλλιτεχνικός Οργανισμός Δήμου Βόλου, παρουσιάστηκε το έργο του «Ο κόσμος των Κρουστών», από το σύνολο «Κρούσις» του Δημοτικού Ωδείου Πατρών. Η «Συνεύρεση – έργο για κουαρτέτο εγχόρδων» παρουσιάστηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, από το Κουαρτέτο Πατρών, στα πλαίσια του Διεθνούς Φεστιβάλ Σύγχρονης Μουσικής. Η Συμφωνική Ορχήστρα Βόλου με μαέστρο τον Συμεών Κόγκαν παρουσίασε το Κοντσέρτο του για Ακορντεόν και Ορχήστρα με σολίστ το Χρήστο Ζερμπίνο, καθώς και η Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ με μαέστρο τον Μίλτο Λογιάδη στο ιστορικό στούντιο “C” στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ. Η Συμφωνική Ορχήστρα Βόλου του ανέθεσε τη σύνθεση του Ολυμπιακού ύμνου της πόλης με τίτλο «Λαμπαδηδρομία» που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στις 31 Ιουλίου 2004, στην τελετή Διανυκτέρευσης της Ολυμπιακής φλόγας στο Βόλο.
Ο Ζαφείρης Κουκουσέλης και ο Κώστας Ζεμπίλας μαζί με την Ελισάβετ Φανιά, θα εμφανιστούν στο «ΕΛΛΗ’s» coffee bar (Γκλαβάνη 29, τηλ. 2421403042), το Σάββατο 17 Μαρτίου. Ώρα έναρξης 10 μ.μ.

Είσοδος ελεύθερη.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το