Πολιτισμός

Μουσικές δραστηριότητες του ωδείου ‘‘Franz Liszt’’

Δύο ξεχωριστές μουσικές δραστηριότητες θα πραγματοποιηθούν στο Ωδείο του Βόλου ‘‘Franz Liszt’’ την Τετάρτη, 4 Ιουλίου 2018. Στην πρώτη, ο διεθνούς φήμης σαξοφωνίστας Leo Saguiguit, αναπληρωτής καθηγητής στο Πολιτειακό Πανεπιστήμιο του Missouri (ΗΠΑ), θα παραδώσει master class σε νέους, ταλαντούχους σαξοφωνίστες που θα επισκεφθούν την πόλη του Βόλου ειδικά για αυτή τη μουσική συνάντηση. Η δεύτερη δραστηριότητα περιλαμβάνει τη διάλεξη του διακεκριμένου συνθέτη, σαξοφωνίστα και μουσικοτεχνολόγου Eric Honour, καθηγητή σύνθεσης και διευθυντή του προγράμματος Μουσικής Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Central Missouri (ΗΠΑ), με θέμα : “Performing with & On Live Electronics”.
Και οι δύο δραστηριότητες θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ωδείου του Βόλου ‘‘Franz Liszt’’ στις 12.00 -15.00 και 15.00 – 16.30 αντίστοιχα.

Eric Honour, βαρύτονο σαξόφωνο. Διδάκτωρ σύνθεσης (DM) και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στο σαξόφωνο (ΜΜ) από το Πανεπιστήμιο Northwestern των ΗΠΑ. Είναι Καθηγητής Σύνθεσης και διευθυντής του Προγράμματος Μουσικής Τεχνολογίας στο Πανεπιστημίου του Central Missouri των ΗΠΑ.

Leo Saguiguit, τενόρο σαξόφωνο. Κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στο σαξόφωνο (ΜΜ) από το Πανεπιστήμιο Northwestern των ΗΠΑ. Είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Σαξοφώνου στο Πολιτειακό Πανεπιστήμιο του Missouri των ΗΠΑ και μέλος του Κουαρτέτου Σαξοφώνων Σικάγου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το