Αθλητισμός

Μουσουλμάνος κληρικός ζητεί από τη FIFA να τιμωρούνται οι ποδοσφαιριστές που κάνουν το σταυρό τους

Το σχόλιο ενός μουσουλμάνου κληρικού στο Twitter, με το οποίο ζητεί από τη FIFA να απαγορεύσει στους ποδοσφαιριστές να κάνουν τον σταυρό τους προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, αναφέρει το RT.

O Mohammed Alarefe μπορεί να υπερηφανεύεται για τους 17,5 εκατομμύρια followers του στο Twitter, αλλά ακόμα και αυτό το εντυπωσιακό νούμερο, είναι απίθανο να συναγωνιστεί την ελίτ της FIFA.

«Βλέπω βίντεο με αθλητές, με ποδοσφαιριστές να τρέχουν, να σκοράρουν και όταν κερδίζουν να κάνουν το σύμβολο του σταυρού στο στήθος τους και η ερώτησή μου είναι οι κανονισμοί της FIFA δεν το απαγορεύουν αυτό;», διερωτήθηκε διαδικτυακά.

Η απάντηση ήρθε από δεκάδες χρήστες του Twitter οι οποίοι του απάντησαν σε γενικές γραμμές ότι ακόμα και οι μουσουλμάνοι αθλητές πανηγυρίζουν με το δικό τους τρόπο και πως η FIFA έχει ενωτικό χαρακτήρα.

Ένας χρήστης πήγε τα πράγματα ένα βήμα παραπέρα, επισημαίνοντας το εξτρεμιστικό υπόβαθρο που κρύβεται στα σχόλια του κληρικού.

« Το ISIS απαγορεύει, επίσης, το σύμβολο του σταυρού, όταν ο Μπαγκντάντι γίνει πρόεδρος της FIFA, θα μπορούσε να το επανεξετάσει,» έγραψε χαρακτηριστικά.

Πηγή: huffingtonpost.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το