Πολιτισμός

Μουσικό ταξίδι από την Δύση στην Ανατολή με “οδηγούς” τον Βασίλη Αγροκώστα και τον Ζαφείρη Κουκουσέλη

«Ταξίδι» στις μουσικές του κόσμου, με οδηγούς τους καταξιωμένους καλλιτέχνες Βασίλη Αγροκώστα και Ζαφείρη Κουκουσέλη, θα παρουσιάσει την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου, στις 8 το βράδυ, στην Παλαιά Ηλεκτρική, ο Σύλλογος «ΙΩΝΙΑ». Η εκδήλωση θα είναι μια μουσική περιπλάνηση, ένα ταξίδι με σεβασμό στην πολιτισμική διαφορετικότητα, «στοιχείο εξαιρετικά επιτακτικό στην κοινωνία του σήμερα, που η τέχνη της μουσικής στην πανανθρώπινή της διάσταση έχει τη δύναμη να εκφράσει γκρεμίζοντας σύνορα», όπως χαρακτηριστικά επισημαίνουν οι διοργανωτές.
Ήχοι και μουσικές από τις Ηνωμένες Πολιτείες, το Πράσινο Ακρωτήρι, την Πορτογαλία, την Ισπανία την Γαλλία και Ιταλία ενώνονται με ήχους και χρώματα από τα Βαλκάνια. Τελευταίος σταθμός η Ελλάδα με τα ηχοχρώματα της Ηπείρου, της Κρήτης και του ελληνισμού της Μ. Ασίας, της Πόλης και της Κύπρου.
Σ’ αυτό το μουσικό ταξίδι όπου το ποτισμένο από την υγρασία του Ατλαντικού Πορτογαλέζικο Φάντο θα συνταξιδέψει με τα αγαπημένα ηχοχρώματα της μουσικής της Μεσογείου, ο Ζαφείρης Κουκουσέλης και ο Βασίλης Αγροκώστας είναι από τους αξιότερους οδηγούς.
Είσοδος 5 ευρώ
Προπώληση εισιτηρίων: στο Πολιτιστικό κέντρο Νέας Ιωνίας 2.30μμ έως 9.30 μμ

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το