Τοπικά

Μουσικό δείπνο με την αυγουστιάτικη πανσέληνο από το Λύκειο Ελληνίδων Βόλου

unnamed

Το Λύκειο των Ελληνίδων Βόλου με αφορμή το πιο ολόγιομο και φωτεινό φεγγάρι του χρόνου, το αυγουστιάτικο, οργανώνει δείπνο με ζωντανή μουσική στη δροσόλουστη αυλή με τη μαγευτική θέα της «οικίας Μπορλότου» στα Άνω Λεχώνια, το προσεχές Σάββατο 29 Αυγούστου 2015 και ώρα 9 το βράδυ. Πρόκειται για το πολιτιστικό χώρο του Λ.Ε.Β., μετά τη δωρεά του Σταύρου και της Τζένης Μπορλότου, στον οποίο ήδη οργανώθηκαν αρκετές εκδηλώσεις με στόχο να γνωστοποιηθεί ευρύτερα η νέα ταυτότητά του προσφέροντας ανάσες δροσιάς, ξεκούρασης και ψυχαγωγίας στο κοινό.
Με την προσεχή εκδήλωση «Έχει πανσέληνο απόψε…», κλείνει ο κύκλος των φετινών καλοκαιρινών εκδηλώσεων και το Λύκειο των Ελληνίδων Βόλου απευθύνει ανοικτή πρόσκληση σε όσους αγαπούν την γαλήνη της ομορφιάς της φύσης να δηλώσουν συμμετοχή για ένα μοναδικό δείπνο, όπου θα απολαύσουν τη δροσερή ατμόσφαιρα της αυλής του πηλιορείτικου αρχοντικού σ’ ένα πανοραμικό και πανέμορφο περιβάλλον με συντροφιά την πανσέληνο και απαλή ζωντανή μουσική. Ο γνωστός πιανίστας Νίκος Παπαθανασίου υπόσχεται ένα υπέροχο ρομαντικό μουσικό ταξίδι με γνωστές μεγάλες επιτυχίες από την μουσική του κινηματογράφου με τη συνοδεία στο τραγούδι της Λήδας Φιλιπποπούλου.
Τηλέφωνα επικοινωνίας για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: 2421033938 καθημερινά στη γραμματεία του ΛΕΒ ώρες 10.30 -13.30 και στα τηλέφωνα 6974101096 και 6981797880.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το