Θ Plus

Μοντέλο της Vogue ζει πλέον άστεγο

H Nastasia Urbano, η οποία έχει περπατήσει στις πιο λαμπερές επιδείξεις μόδας μαζί με την Linda Evangelista, ζει πλέον άστεγη στους δρόμους της Βαρκελώνης.
Όπως αναφέρει η ίδια, η ζωή της άλλαξε, αφού άρχισε να βγαίνει με τον άντρα που έγινε μετέπειτα σύζυγός της και πατέρας των παιδιών της. Ισχυρίζεται ότι αυτή πλήρωνε τα πάντα για τον ακριβό τρόπο ζωής τους και τελικά τη χρεοκόπησε και την εγκατέλειψε.
Η 57χρονη καλλονή λέει ότι το μόνο καλό από την σχέση ήταν τα παιδιά μου, τα υπόλοιπα ήταν φρικτά. «Τα πάντα τα πλήρωνε με τα χρήματά μου. Μόνο δύο μέρες ήμασταν μαζί και ήθελε να του αγοράσω μια BMW και εγώ, σαν ανόητη, υπέγραψα την επιταγή. Ήμουν ερωτευμένη….».

Το πρώην μοντέλο, η οποία τώρα πάσχει από κατάθλιψη, αποκαλύπτει ότι της έχουν κάνει έξωση από διάφορα σπίτια που έμενε, αφού δεν είχε να πληρώσει το ενοίκιο. Τώρα είτε μένει στο δρόμο είτε σε σπίτια φίλων της που της συμπαραστέκονται.

«Θέλω να ζήσω, όχι μόνο να επιβιώνω. Έχω κουραστεί να επιβιώνω και να ζητώ χρήματα. Οι κοντινοί μου άνθρωποι, όλοι με έχουν εγκαταλείψει, έχουν εξαφανιστεί, αλλά είναι κάτι που δεν μου προκαλεί έκπληξη», τονίζει με παράπονο. «Θέλω τα παιδιά μου να με βλέπουν καλά. Θέλω να ανακάμψω ως άτομο και να είμαι εντάξει στις υποχρεώσεις μου, ώστε να μπορούν να είναι περήφανοι για μένα…», συμπληρώνει.

Η Nastasia Urbano έκανε φωτογραφίσεις στα περιοδικά που της άρεσαν και της έδιναν ένα εκατομμύριο δολάρια για μόνο είκοσι μέρες δουλειάς. Έκανε παρέα με τον Τζακ Νικολσον και τον Ρομάν Πολανσκι, ενώ πήγαινε στα πάρτι της Μέλανια Γκριφιθ και του Ντον Τζόνσον.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το