Αθλητισμός

Μόνο νίκη θέλει ο Βόλος κόντρα στη Λαμία

Μετά τη νίκη που σημείωσε ο Ατρόμητος επί της Λαμίας με 2-1, προχθές στο Περιστέρι, ο Βόλος υποχώρησε μία θέση στο βαθμολογικό πίνακα της Σούπερ Λιγκ. Συγκεκριμένα, μετά από 16 παιχνίδια οι «κυανέρυθροι» μοιράζονται την 8η θέση μαζί με τον ΟΦΗ.
Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος ισοβαθμούν στην 6η θέση, που οδηγεί στα πλέι οφ, έχοντας 21 βαθμούς, ενώ δύο πόντους πίσω βρίσκονται Βόλος και ΟΦΗ με 19. Οι δύο σερί ήττες από Άρη και ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη είχαν ως αποτέλεσμα ο Βόλος να χάσει έδαφος στη βαθμολογία και το αυριανό παιχνίδι με τη Λαμία στο Πανθεσσαλικό είναι ιδιαίτερα κρίσιμο.
Η ομάδα του Άνχελ Λόπεθ δεν έχει περιθώριο για στραβοπάτημα, με τη νίκη να είναι μονόδρομος. Απέναντι σε έναν αντίπαλο που μάχεται για την αποφυγή του υποβιβασμού και σε κάθε παιχνίδι προσπαθεί να συλλέξει βαθμούς.
Στο προχθεσινό ματς με τον Ατρόμητο, η Λαμία κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ, όμως δεν κατάφερε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα, καθώς στη συνέχεια η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου δέχθηκε δύο τέρματα και γνώρισε την 11η ήττα στο φετινό πρωτάθλημα (έχει μόλις μία νίκη και δύο ισοπαλίες σε 14 παιχνίδια). Εκτός έδρας μετρά μόνο ήττες (πέντε), έχοντας σημειώσει μόλις δύο γκολ, ενώ έχει δεχθεί 12.
Οι παίκτες του Άνχελ Λόπεθ βρίσκονται σε καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση, με τον Ισπανό τεχνικό και οι συνεργάτες του να έχουν πλήρη εικόνα για τη Λαμία και τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται. Μάλιστα, ο Λόπεθ φρόντισε να παρακολουθήσει τηλεοπτικά το παιχνίδι της Λαμίας με τον Ατρόμητο και διαπίστωσε πως η ομάδα της Φθιώτιδας είναι επικίνδυνη αν την υποτιμήσεις.
Ο Βόλος θα πρέπει να βελτιώσει τα ποσοστά επίτευξης τερμάτων στο γήπεδό του, καθώς μετά την ΑΕΛ οι «κυανέρυθροι» παρουσιάζουν τη δεύτερη χειρότερη εντός έδρας επίθεση στο πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα, οι παίκτες του Άνχελ Λόπεθ έχουν σκοράρει μόλις πέντε γκολ (η ΑΕΛ έχει τρία) και μάλιστα έχει να επιδείξει αρνητικό συντελεστή τερμάτων στο Πανθεσσαλικό (5-7).

Share

Πρόσφατα άρθρα

Παίδες από… χρυσάφι έχει ο Βόλος – Προκρίθηκε στην Golden League του Πανελληνίου πρωταθλήματος πόλο Κ15

Παίδες από… χρυσάφι αποδείχθηκε πως έχει ο Βόλος Υδατοσφαίριση-Κολύμβηση. Οι πιτσιρικάδες του Ευθύμη Δημητρίου πανηγύρισαν…

28 Μαΐου 2024

Πλώρη για πλέι οφ έβαλε η Νίκη – ΟΕΑ/ΝΑΒ βρίσκεται στην 3η θέση της Β’ Εθνικής πόλο

Στο κολυμβητήριο της Χαλκίδας έγινε ο πρώτος γύρος του 3ου ομίλου της Β’ Εθνικής πόλο…

28 Μαΐου 2024

Ο Πάνος Σόμπολος για τις «Βεντέτες» στην Εξωραϊστική Λέσχη Βόλου

  Το βιβλιοπωλείο Πλαστελίνη και οι Εκδόσεις Πατάκη την Τετάρτη 5 Ιουνίου, στις 7.30 το…

28 Μαΐου 2024

Όλα ανοιχτά με Κίτσο – Έχει συμβόλαιο με τον Βόλο, αλλά θέλει να αποχωρήσει

Από τη στιγμή που ο Βόλος παρέμεινε στη Σούπερ Λιγκ φάνταζε πολύ δύσκολο ο Αχιλλέας…

28 Μαΐου 2024

«Dylan Tomas – 31 από τα καλύτερα ποιήματα του μεγάλου Ουαλού ποιητή» στον Βόλο

  Το βιβλίο «Dylan Tomas - 31 από τα καλύτερα ποιήματα του μεγάλου Ουαλού ποιητή»…

28 Μαΐου 2024

Πλούσιο το πρόγραμμα στην «Εξωραϊστική»

  Συνεχίζεται το πρόγραμμα στην «Εξωραϊστική» (Δημητριάδος 263, τηλ. 2421030303), στον θερινό κινηματογράφο του Βόλου.…

28 Μαΐου 2024