Τοπικά

Μόνο δύο κρεβάτια ΜΕΘ εκτός Νοσοκομείου και αυτά μη διαθέσιμα

Στις ιδιωτικές κλινικές του Βόλου υπάρχουν μόνο δυο κρεβάτια ΜΕΘ για επίταξη , σύμφωνα με τις εντολές του Υπουργείου. Τα κρεβάτια δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν γιατί δεν είναι διαθέσιμα καθώς υποστηρίζουν ασθενείς. Αυτό τονίζει σε ανάρτησή της η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη, η οποία μέσω της διεύθυνσης υγείας κλήθηκε να απαντήσει στο Υπουργείο για τα διαθέσιμα κρεβάτια.

Η κ. Κολυνδρίνη ανέφερε πως σε ερώτηση του Υπουργείου για πιθανή επίταξη των ΜΕΘ ιδιωτικών κλινικών, η απάντηση της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγειας ήταν : 2 κλίνες που ήδη είναι κατειλημμένες. Τουτέστιν στο Βόλο εκτός της ΜΕΘ του Νοσοκομείου υπάρχουν μόνο 2 επιπρόσθετα κρεβάτια ΜΕΘ σε μια ιδιωτική κλινική τα οποία είναι κατειλημμένα από ασθενείς!

Η ανάρτηση της κ. Κολυνδρίνη:
«Ενημερωτικά, για όσους αψηφούν τον κίνδυνο, εκτός των διαθέσιμων κλινών της ΜΕΘ του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου, σε ερώτηση του Υπουργείου για πιθανή επίταξη των ΜΕΘ ιδιωτικών κλινικών, η απάντηση της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας ήταν : 2 κλίνες που ήδη είναι κατειλημμένες. Τουτέστιν στο Βόλο εκτός της ΜΕΘ του Νοσοκομείου υπάρχουν μόνο 2 επιπρόσθετα κρεβάτια ΜΕΘ σε μια ιδιωτική κλινική τα οποία είναι κατειλημμένα από ασθενείς… Γι αυτό αφήστε τα συνέδρια διαλογισμού και τη γιόγκα, αφήστε τις ρήσεις :οι ηλικιωμένοι θα την πάθουν, αφήστε τα γλέντια και τις μετακινήσεις δώθε και κειθε, γιατί άθελά σας χτίζετε αφενός έναν «Καιάδα» τύπου Λομβαρδίας και δεύτερον δείχνετε πως δε σέβεστε ούτε τον εαυτό σας! Και κυρίως προσευχηθείτε να μείνουν γεροί γιατροί, νοσηλευτές, και τα συναφή. Άντε καλημέρα και με υγεία για όλους…»

Aπό την κλινική ΑΝΑΣΣΑ έγινε γνωστό ότι διαθέτει δύο κλίνες μονάδας Εντατικής Θεραπείας και έχει ενημερώσει τη Διεύθυνση Υγείας και το Υπουργείο ότι η μία διατίθεται για το ΕΚΑΒ, η οποία δεν είναι κατειλημμένη από ασθενή.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το