Ελλάδα

«Μόνη λύτρωση για μένα να βοηθήσω την 8χρονη Αλεξία» – Μιλά ο άνθρωπος που τη χτύπησε

Πέντε μήνες μετά το ατύχημα ανήμερα του Πάσχα στη Θήβα, με θύμα την 8χρονη Αλεξία, που χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα στο κεφάλι, ο άνθρωπος που ευθύνεται για την τραγωδία μίλησε μέσω του δικηγόρου του για το περιστατικό στο δελτίο ειδήσεων του Star, δηλώνοντας πως προσεύχεται κάθε μέρα για το κορίτσι ώστε να γίνει καλά.
«Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό το οποίο έγινε. Προσεύχομαι κάθε μέρα να γίνει καλά το κοριτσάκι. Πώς θα ζήσω με αυτό το βάρος στη ζωή μου», σημείωσε ο δικηγόρος Αλέξης Στεφανάκης μεταφέροντας τα λόγια του 54χρονου, ενώ συμπλήρωσε: «Μόνη μου λύτρωση να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις το παιδί».

Πατέρας Αλεξίας: Ντροπή του, κατέστρεψε μια οικογένεια
Στο δελτίο του Star μίλησε και ο πατέρας της 8χρονης Αλεξίας, με τα λόγια του να συγκλονίζουν: «Ακριβώς 5 μήνες. Ένα βάσανο σκέτο. Oύτε μιλάει ούτε τίποτα. Μόνο κουνάει λίγο τα άκρα του. Όλο το μυαλό εκεί, είναι γιατί να τύχει σε έμενα αυτό το πράγμα… Nτροπή του, κατέστρεψε μια οικογένεια, έκλεισε ένα σπίτι ουσιαστικά».
Επιτακτική ανάγκη αυτή τη στιγμή για το μικρό κορίτσι είναι να μεταφερθεί στο εξωτερικό σε κέντρο αποκατάστασης, ωστόσο δεν υπάρχουν οι απαραίτητοι πόροι από την οικογένεια. Για τον λόγο αυτό, ο πατέρας του παιδιού κάνει έκκληση σε όποιον μπορεί, να βοηθήσει οικονομικά την κατάσταση.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το