Ελλάδα

Μητσοτάκης: Ενημερώνει τη Βουλή στις 30 Απριλίου για την αντιμετώπιση του κορονοϊού

Την επόμενη Πέμπτη 30 Απριλίου θα διεξαχθεί, κατόπιν αιτήματος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, συζήτηση στην Ολομέλεια, σύμφωνα με το άρθρο 142Α του Κανονισμού της Βουλής (ανακοινώσεις-δηλώσεις της κυβέρνησης ενώπιον της εθνικής αντιπροσωπείας), για την κυβερνητική πολιτική σχετικά με τις οικονομικές επιπτώσεις της υγειονομικής κρίσης λόγω κορωνοϊού στη χώρα.
Όπως είχε προαναγγείλει στη Βουλή ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, ο κ. Μητσοτάκης θα ενημερώσει την εθνική αντιπροσωπεία για όλη την οικονομική διαχείριση της υγειονομικής κρίσης και αντιμετώπισης της επιδημίας.

Ο κ. Γεραπετρίτης αναφέρθηκε στις προσπάθειες της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού για τη συγκρότηση κοινής θέσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των συνεπειών της κρίσης.
«Σήμερα ο πρωθυπουργός είχε επικοινωνία με έξι ακόμα πολιτικούς αρχηγούς κρατών, προερχόμενους από όλες τις ηπείρους, οι οποίες είχαν τις καλύτερες επιδόσεις για την Covid-19. Επτά χώρες είναι με τις καλύτερες επιδόσεις. Αντί αυτό να μας κάνει να συσπειρωνόμαστε, μας κάνει αντιθέτως να καταλήγουμε σε αυτού του τύπου τη μισαλλοδοξία που ακούσαμε σήμερα», τόνισε ο κ. Γεραπετρίτης.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το