Ελλάδα

Μητρόπουλος: Βασανιστική η χθεσινή διαδικασία για την ΕΡΤ

ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Α  ΒΟΥΛΗ  ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Για βασανιστική διαδικασία με «παιδαριώδη ερωτήματα» που έπρεπε να είχαν αποφευχθεί και τα οποία υποβλήθηκαν σε ανθρώπους με αξιοπρέπεια έκανε λόγο ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Αλέξης Μητρόπουλος.
«Χθες ζήσαμε μια μακρά διαδικασία, περιττή, βασανιστική για ανθρώπους και αξιοπρέπειες που δεν έπρεπε να κρατήσει έντεκα σχεδόν ώρες, για κάτι ερωτήσεις που έπρεπε να είχαν αποφευχθεί σε κάθε περίπτωση», τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας το πρωί στον Βήμα FM.
Και πρόσθεσε: «Αυτή τη διαδικασία τη βασανιστική, σε μια χώρα που ταλανίζεται από τόσο σοβαρά ζητήματα, θεωρώ και τριάντα άνθρωποι, από εμάς, και οι γραμματείς και οι βουλευτές, έντεκα ώρες. Όχι για να υποστηρίξω τους ανθρώπους απέναντι. Άνθρωποι με αξιοπρέπεια, οι οποίοι ενδεχομένως να είχαν κάνει λάθη κλπ., αλλά να μπαίνουν από Έλληνες βουλευτές σε αυτή τη διαδικασία, με αυτά τα παιδαριώδη ερωτήματα; Προς τι αυτά τα ερωτήματα; Εγώ δεν ξέρω αν άντεχα, αν ήμουν σε παρόμοια θέση, να κρίνομαι για κάτι σαν αυτό που κρίθηκαν η κυρία και οι κύριοι, δεν ξέρω αν άντεχαν».
Ερωτηθείς για το εάν θεωρεί ότι η Πρόεδρος της Βουλής έχει τη δική της ατζέντα και στρατηγική απάντησε ως εξής: «Και να το θέλει, δεν ξέρω μέχρι πού μπορεί να φτάσει αυτή την πρωτοβουλία, με έναν ισχυρό δυϊσμό μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, το προεδρικό σχήμα το ισχυρό, το άλλο του Ρεύματος και κάποιους άλλους, οι οποίοι έχουν μια προσωπικότητα, αλλά βάθος οργανωτικό που να μπορεί να επηρεάσει ιδεολογικές κατευθύνσεις σε αυτό τον χώρο. Όπως είναι συγκροτημένος σήμερα, το λέω κάπως θεωρητικά, δεν μπορεί να γίνει».

Πηγή www.ethnos.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το