Κόσμος

Μητέρα ξεσπά σε κλάματα μέσα σε super market -Δεν έβρισκε πάνες ούτε για δείγμα

Παρά το γεγονός ότι οι κυβερνήσεις ανα τον πλανήτη συνιστούν ψυχραιμία και όχι πανικό λόγω του κορωνοϊού, εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι κατέκλυσαν τις τελευταίες ημέρες τα Super Market αγοράζοντας όχι μόνο τα απαραίτητα αλλά κυρίως προμήθειες σε μεγάλες ποσότητες, χωρίς να σκεφτούν τους συνανθρώπους τους που βρίσκονται σε ανάγκη.

Το αποτέλεσμα αυτής της μαζικής μανίας για προμήθειες οδήγησε σε ελλείψεις βασικών, κάποιες φορές, αγαθών. Αυτό συνέβη και στις ΗΠΑ, με την 36χρονη Lauren Whitney η οποία το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε προσπαθούσε να βρει και να αγοράσει πάνες για το παιδί της.

Μετά από αναζήτηση σε αρκετά καταστήματα, η νεαρή μητέρα συνειδητοποίησε ότι δεν υπήρχαν άλλες πάνες στο μέγεθος της μικρότερης κόρης της και λύγισε. Μάλιστα κατέγραψε στη δημοφιλή πλατφόρμα TikTok τον εαυτό της να ξεσπά σε κλάματα μέσα σε ένα κατάστημα Walmart.
«Πώς υποτίθεται ότι θα αλλάξω το παιδί μου αν δεν μπορώ να αντέξω οικονομικά να αγοράζω 20 πακέτα κάθε φορά όπως το κάνουν κάποιοι» είπε στο TikTok.

«Θα ήθελα πολύ να συνειδητοποιήσουν κάποιοι ότι όλα αυτά τα ψώνια πανικού που κάνουν και τα έχουν ως απόθεμα, δυσκολεύουν τις οικογένειες με χαμηλό εισόδημα» δήλωσε η Whitney στο Buzzfeed.
«Μερικοί άνθρωποι δεν έχουν τα χρήματα να πάνε στο super market την ώρα που φτάνουν τα φορτηγά επειδή πληρώνονται αργότερα. Αν όλοι μας αγοράζαμε ό, τι χρειαζόμασταν τότε, τα ράφια θα παρέμεναν γεμάτα», είπε.
Ευτυχώς για την 36χρονη μητέρα το κυνήγι της πάνας είχε αίσιο τέλος αφού κατάφερε να βρει σήμερα το πρωί «Βρήκα δύο κουτιά στο μέγεθος της, αγόρασα ένα και άφησα το άλλο για κάποιον άλλο» κατέληξε.

Πηγή: bovary.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το