Κόσμος

Η μητέρα του μικρού Μπεν συγκλονίζει: Μου είπαν ότι δεν ψάχνουν πια για ζωντανό -Ψάχνουν για το σκελετό του

Έχουν περάσει ήδη 25 ολόκληρα χρόνια από την ημέρα που ο μικρός Μπεν εξαφανίστηκε στην Κώ και οι όποιες ελπίδες υπήρχαν να βρεθεί ζωντανός, σιγά-σιγά εξανεμίζονται.

Η μητέρα του, Κέρι Νίνταμ, δεν έπαψε ποτέ να πιστεύει όλα αυτά τα χρόνια, ότι ο γιος της μπορεί να είναι ζωντανός, ωστόσο για πρώτη φορά δήλωσε: «Φοβάμαι, πιστεύω ότι η αστυνομία θα βρει τα οστά του. Πιστεύω ότι είναι νεκρός».

Όπως αναφέρουν τα ξένα ειδησεογραφικά δίκτυα, οι βρετανοί αστυνομικοί θα προσπαθήσουν να εξακριβώσουν την πληροφορία ότι ο μικρός Μπεν μπορεί να έπεσε θύμα ενός τρομακτικού δυστυχήματος, να σκοτώθηκε από εκσκαφέα.

«Μου είπαν το τελευταίο πράγμα που ήθελα να ακούσω. Πιστεύουν ότι ο Μπεν μου είναι νεκρός και θαμμένος στο σημείο. Δεν ψάχνουν πια για έναν ζωντανό. Μου είπαν ότι ψάχνουν για τον σκελετό του. Αρρώστησα. Δεν μπορεί να συμβαίνει σε μένα αυτό. Δεν είναι αλήθεια. Το γεγονός ότι μπορεί να είναι νεκρός με διαλύει αλλά στη σκέψη ότι το παιδί μου μπορεί να υπέφερε αυτό με κάνει χίλια κομμάτια», είπε, μεταξύ άλλων, η 43χρονη.

Πώς προέκυψε το σενάριο του δυστυχήματος

Το συγκεκριμένο σενάριο εξετάστηκε και το 2012, όταν ο χειριστής εκσκαφέα, Κωνσταντίνος Μπάρκας, ο οποίος δεν βρίσκεται πια στη ζωή, είχε πει ότι την ημέρα που δηλώθηκε η εξαφάνιση, είχε σκάψει ένα βαθύ χαντάκι, σε απόσταση 15 μέτρων από το σημείο στο οποίο χάθηκαν τα ίχνη του Μπεν.

Τέσσερα χρόνια μετά, ένας αγνώστων στοιχείων μάρτυρας, υποστήριξε ότι ο Μπάρκας ήταν αυτός που άθελα του σκότωσε το μικρό αγόρι.

Ο συγκεκριμένος μάρτυρας ήταν φίλος του Κ. Μπάρκα και φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι τον είδε «ιδρωμένο και να τρέμει» μετά την επιστροφή του από το αστυνομικό τμήμα που είχε πάει να καταθέσει την ημέρα της εξαφάνισης του μικρού Μπεν.

Πηγή www.iefimerida.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το