Ελλάδα

Μητέρα Παύλου Φύσσα σε Ρουπακιά: Αλητάμπουρα, τι κοιτάς;

Η Μάγδα Φύσσα (Κ),  μητέρα του Παύλου Φύσσα,  που δολοφονήθηκε στο Κερατσίνι στις 18 Σεπτεμβρίου του 2013 από τον Γιώργο Ρουπακιά, κατά την τέταρτη μέρα της δίκης, όπου το τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων δικάζει την ηγεσία, στελέχη και μέλη της Χρυσής Αυγής  για βίαιες αιματηρές πράξεις, που καταλογίζονται στους κατηγορούμενους, στις γυναικείες φυλακές του Κορυδαλλού,την Παρασκευή 15 Μαΐου 2015. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΑΪΤΑΣ

Το ξέσπασμα της μητέρας του Παύλου Φύσσα προκάλεσε η αποχώρηση της υπεράσπισης που οδήγησε στη νέα διακοπή της δίκης της Χρυσής Αυγής, λίγο μετά την εισβολή κρατουμένων των «Πυρήνων».

Με το που ανακοίνωσε τη διακοπή της δίκης η πρόεδρος, η μητέρα του Παύλου Φύσσα άρχισε να φωνάζει ιδιαίτερα φορτισμένη προς την πλευρά των κατηγορουμένων: «Αυτό θελατε φασιστόμουτρα. Δολοφόνοι, με τα όπλα και τον στρατό μαζί σας δεν φοβόσαστε».

Ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία του γιου της, Γιώργος Ρουπακιάς, γύρισε τότε προς το μέρος που ακούγονταν οι φωνές. Η γυναίκα σε έξαλλη κατάσταση άρχισε να του φωνάζει: «Αλητάμπουρα, τι κοιτάς; 24 είσασταν και σκοτώσατε και κοιτάτε τώρα εμάς, προστατευμένοι; Δολοφόνοι».

Όταν αποφορτίστηκε κάπως η ατμόσφαιρα, ο θείος του Παύλου Φύσσα απευθυνόμενος στη βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη τής είπε: «Πόσο υπομονή να κάνω;» για του απαντήσει εκείνη: «Να σπάσετε θέλουν. Θέλουν να μη γίνει η δίκη. Μη σπάσεις, λογοκρισία θέλουνε».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το