Ελλάδα

Μητέρα Λίνας Κοεμτζή: Σκότωσαν την κόρη μου όπως την Τοπαλούδη

Συγκλονίζει η μητέρα της 22χρονης Λίνας Κοεμτζή σε συνέντευξή της όπου υποστηρίζει ότι η κόρη της δολοφονήθηκε όπως η Ελένη Τοπαλούδη και πως «Η Θεσσαλονίκη και τα Γιαννιτσά κρύβουν μυστικά. Πλέον έχουμε εικόνα για το πώς έφυγε από τη ζωή η κόρη μου».

Μιλώντας στη Real News, η Σταυρούλα Τομπάζη, που πριν από λίγες ημέρες απειλούσε να αυτοκτονήσει από την ταράτσα της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Γιαννιτσών ώστε να πιέσει τη Δικαιοσύνη να προχωρήσει την υπόθεση, δηλώνει: «Δεν κοιμάμαι πια. Βλέπω στην Ελένη Τοπαλούδη την κόρη μου. Ακούω τη φωνή της να μου λέει: Και εγώ έτσι έφυγα, βρες τους και βάλε τους φυλακή. Η Θεσσαλονίκη και τα Γιαννιτσά κρύβουν μυστικά. Πλέον έχουμε εικόνα για το πώς έφυγε από τη ζωή η κόρη μου».

Και συμπληρώνει: «Όταν έμαθα για την υπόθεση της Ρόδου, είπα μακάρι και στο παιδί μου να αντιδρούσε έτσι η Αστυνομία αλλά εγώ δεν είχα δύναμη να πάρω γνωστούς δικηγόρους και να φωνάξω τα κανάλια. Άκουσα πολλές μαρτυρίες για το τι συνέβαινε στις φοιτητικές εστίες. Όποιος θέλει, μπαίνει και βγαίνει ανενόχλητος. Ρώτησα πώς έγινε και μου είπαν ότι βγήκε για τσιγάρο σε ξένο μπαλκόνι και έτσι έπεσε. Δεν πίστεψα λέξη… Σκότωσαν την Γαλήνη μου όπως την Ελένη (Τοπαλούδη) αλλά στη δική μας περίπτωση φέρθηκαν έξυπνα. Καλύφθηκαν».

Για την ιστορία, τον Νοέμβριο του 2016 το κορίτσι έπεσε από τον 9ο όροφο, που βρίσκονται οι φοιτητικές εστίες του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Όπως προέκυψε στη συνέχεια, δεχόταν απειλές από κάποιους ότι θα δημοσιοποιήσουν ροζ βίντεο με «πρωταγωνίστρια» την ίδια. Αυτό είναι που φαίνεται πως την ώθησε στην αυτοκτονία, σενάριο που η οικογένειά της απορρίπτει.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το