Τοπικά

Μητέρα, εργαζόμενη και συνδικαλίστρια «έπιασε» 19.435 μόρια

Την υψηλότερη βαθμολογία στα ΕΠΑΛ με 19.435 μόρια πέτυχε η 47χρονη Σμαράγδα Λιάτσικου, η οποία είναι συνδικαλίστρια στον τομέα της Υγείας και εργαζόμενη σε ιδιωτική κλινική του Βόλου. Η ίδια έκανε το όνειρό της πραγματικότητα, που δεν είναι άλλο από την εισαγωγή της στην Ιατρική, ενώ ευχαριστεί όλους όσοι την βοήθησαν για να κάνει πραγματικότητα τους στόχους της.

Από χθες με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των πανελλαδικών εξετάσεων είναι η πρώτη των πρώτων από τα Επαγγελματικά Λύκεια της Μαγνησίας. Συγκέντρωσε 19.435 μόρια, αν και παντρεμένη με δύο παιδιά, εργαζόμενη σε ιδιωτική κλινική και συνδικαλίστρια στον τομέα της Υγείας, έχοντας δηλαδή πολλούς ρόλους.
Η ίδια ήταν ευτυχισμένη για το γεγονός ότι ο στόχος της επετεύχθη και δεν είναι άλλος από την εισαγωγή της σε Σχολή Ιατρικής, ενώ δεν ξέχασε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα της.

«Ευχαριστώ τους ανθρώπους που με βοήθησαν και τους συναδέλφους μου. Ήταν αυτοί που στην κυριολεξία μου κρατούσαν το βιβλίο και με στήριζαν ψυχολογικά. Ό,τι και να πω είναι λίγο» τόνισε η Σμαράγδα Λιάτσικου.
Η 47χρονη, που από τη νέα εκπαιδευτική χρονιά θα έχει έναν ακόμα ρόλο να φέρει εις πέρας, αυτόν της φοιτήτριας, είναι μητέρα δύο παιδιών, ο γιος της είναι 21 ετών και η κόρη της 19 χρόνων.
Ο στόχος της, όπως επισήμανε στη «Θ», είναι η εισαγωγή της στην Ιατρική της Λάρισας.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το