Τοπικά

Μίσθωση ακινήτου για λειτουργία χώρου στάθμευσης στην περιοχή του Αγ. Νικολάου αποφασίζει ο Δήμος Βόλου

Στη μίσθωση ακινήτου με δημοπρασία, στην περιοχή Αγίου Νικολάου, για τη λειτουργία χώρου στάθμευσης αυτοκινήτων, προσανατολίζεται η δημοτική αρχή Βόλου. Συγκεκριμένα, αναζητείται ακίνητο εμβαδού περίπου 600-800τμ, μεταξύ των οδών Γκλαβάνη-Μαυροκορδάτου-Δημητριάδος-28ης Οκτωβρίου. Το θέμα εισάγεται προς έγκριση στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την ερχόμενη Δευτέρα.

Σημειώνεται ότι ο Δήμος Βόλου είχε μισθώσει από το 2017 ακίνητο εμβαδού 707,00 τ.μ. που βρίσκεται επί των οδών Ερμού-Γαμβέτα-Δημ.Κονταράτου στην περιοχή Αγ.Νικολάου Βόλου, για χρήση χώρου στάθμευσης αυτοκινήτων, το οποίο έληξε στις 31/8/2019.

Δεδομένου ότι η ανάγκη χώρων στάθμευσης αυτοκινήτων εξακολουθεί να είναι επιτακτική και συγκεκριμένα στην περιοχή του Αγίου Νικολάου, η οποία αποτελεί το κέντρο του Βόλου με πλήθος εμπορικών καταστημάτων, χώρους αναψυχής-καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος (εστιατόρια, καφετέριες, μπαρ κλπ), η δημοτική αρχή προτείνει στο Δημοτικό Συμβούλιο την παράταση της μίσθωσης τουλάχιστον για ένα τρίμηνο. Συγκεκριμένα, προτείνεται να παραταθεί η μίσθωση του συγκεκριμένου ακινήτου μέχρι την ολοκλήρωση των διαδικασιών που απαιτεί η δημοπρασία για την μίσθωση άλλου οικοπέδου.

 

 

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το