Θ Plus

Μισέλ Ομπάμα: Πούλησε σε 7 μέρες περισσότερο απ’ όσο ο Τραμπ σε 32 χρόνια

Το «Becoming» είναι ήδη το βιβλίο με τις περισσότερες πωλήσεις στις ΗΠΑ για το 2018. Έχει μεταφραστεί σε 31 γλώσσες και… συνεχίζει ακάθεκτο. Μέσα σε μια εβδομάδα από την κυκλοφορία του στις 13 Νοεμβρίου του 2018, το αυτοβιογραφικό βιβλίο της πρώην πρώτης Κυρίας του Λευκού Οίκου «χτύπησε» τον απίστευτο αριθμό των 1,4 εκατομμυρίων αντιτύπων.
Χαρακτηριστικό της εκτόξευσης των πωλήσεων του «Becoming» είναι το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος αριθμός είναι μεγαλύτερος από τα 1,1 εκατονμμύρια αντίτυπα που έχει πουλήσει στα 32 χρόνια από τότε που εκδόθηκε το «The Art of the deal» του Ντόναλτν Τραμπ.

Μέχρι σήμερα που γράφονται αυτές οι γραμμές, τα απομνημονεύματα της Μισέλ Ομπάμα έχουν ήδη πωληθεί σε περισσότερα από 2 εκατομμύρια αντίτυπα στις ΗΠΑ και τον Καναδά, σε διάστημα μόλις δύο εβδομάδων, σύμφωνα με την ανακοίνωση του εκδοτικού οίκου Penguin Random House.
Την ημέρα της κυκλοφορίας του, την 13η Νοεμβρίου, η πρώην Πρώτη Κυρία ξεκίνησε μια περιοδεία προώθησης, στο πλαίσιο της οποίας έκανε εμφανίσεις σε πολλές πόλεις, παρουσία πολλών χιλιάδων ανθρώπων, ενώ τα εισιτήρια, παρά την τσουχτερή τιμή τους ύψους εκατοντάδων δολαρίων, έγιναν ανάρπαστα.

Πηγή: The TOC

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το