Αθλητισμός

Μιράντα: Ο… κουνιάδος μου ο Χακίμι

Τη στενή φιλία που συνδέει τον Χοσέτε Μιράντα και τον Ασράφ Χακίμι αποκαλύπτει η «Θ». Πώς σχετίζεται ο διεθνής εξτρέμ της Νίκης, με τον Μαροκινό άσο, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι κόστισε στην Παρί Σεν Ζερμέν πάνω από 60 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει από την Ίντερ.

Ποια σχέση μπορεί να έχει ο Ασράφ Χακίμι με τη Νίκη και τον Βόλο; Αναφερόμαστε φυσικά στον άσο της Παρί Σεν Ζερμέν, ο οποίος όχι μόνο είναι βασικό «εργαλείο» στα χέρια του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, αλλά στην παρούσα φάση θεωρείται ένας από τους κορυφαίους δεξιούς μπακ που αγωνίζονται στην Ευρώπη.

Κι όμως αυτός ο σπουδαίος ποδοσφαιριστής σχετίζεται με τους «κυανόλευκους», καθώς η αδελφή του είναι η σύντροφος του Χοσέτε Μιράντα. Μάλιστα η νεαρή Μαροκινή το τελευταίο διάστημα διαμένει στην πόλη μας, όπου συζεί με τον διεθνή εξτρέμ από την Ισημερινή Γουινέα.

Ο Χοσέτε Μιράντα γνωρίζεται με τον Ασράφ Χακίμι από την κοινή τους θητεία στις «μικρές» ομάδες της Ρεάλ Μαδρίτης. Αμφότεροι έχουν έρθει στον κόσμο το ίδιο έτος (1998) και τους χωρίζουν μόλις μερικοί μήνες (στις 22 Ιουλίου γεννήθηκε ο πρώτος και στις 4 Νοεμβρίου ο δεύτερος.

Όντας συμπαίκτες στην υποδομή της «βασίλισσας» οι δύο ποδοσφαιριστές αναπτύχθηκαν στενοί δεσμοί φιλίας ανάμεσά τους. Από την παρέα που έκαναν ο Μιράντα γνώρισε την αδελφή του Χακίμι, την ερωτεύτηκε και από τότε είναι πλέον συνοδοιπόροι στη ζωή. Μάλιστα οι δύο νέοι είναι τόσο ερωτευμένοι μεταξύ τους, έτσι ώστε η νεαρή Μαροκινή να εγκαταλείψει την πλούσια ζωή στο Παρίσι για χάρη του αγαπημένου τους, τον οποίο ακολούθησε στον Βόλο. Παρόλα αυτά η ίδια δείχνει να είναι πολύ ευχαριστημένοι από τις ομορφιές της περιοχής μας και φαίνεται να μην το έχει μετανιώσει ούτε λεπτό, που άφησε τη γαλλική πρωτεύουσα για να εγκατασταθεί σε μια επαρχιακή πόλη της Ελλάδας.

Ασφαλώς για τον Χακίμι δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Αναδείχθηκε από το φυτώριο της Ρεάλ, με την οποία κατέκτησε το Τσάμπιονς Λιγκ το 2019. Για να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής μεταπήδησε αρχικά στην Ντόρτμουντ και κατόπιν στην Ίντερ με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα το προηγούμενο καλοκαίρι.

Οι εξαιρετικές του εμφανίσεις «υποχρέωσαν» τους ζάμπλουτους Άραβες ιδιοκτήτες της Παρί Σεν Ζερμέν να προσφέρουν 60 εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να τον κάνουν δικό τους, ενώ θα δαπανήσουν ακόμη 11 εκατ. ευρώ αν επιτύχει τα μπόνους που περιέχονται στο συμβόλαιό του. Ποσά που αναμφίβολα προκαλούν… ζάλη στους Βολιώτες, αλλά και στους Έλληνες γενικότερα.

Ασφαλώς ο Χακίμι είναι 40 φορές διεθνής με το Μαρόκο έχοντας παρουσία και στο Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξήχθη στη Ρωσία το 2018. Επίσης έχει εκπροσωπήσει τη χώρα του και στα Κόπα Άφρικα των τελευταίων ετών.

Όσον αφορά στην προσωπική του ζωή είναι παντρεμένος με την Ισπανίδα ηθοποιό Χίμπα Αμπούκ, που έχει ρίζες από τη Λιβύη και την Τυνησία, με την οποία έχει αποκτήσει ένα αγοράκι το 2020. Λέτε να τους δούμε και στον Βόλο επισκεπτόμενοι τον Μιράντα και τη σύντροφό του; Γιατί όχι…

Share

Πρόσφατα άρθρα

Απολογείται ο «δράκος των Εξαρχείων»: Κυνικός και αμετανόητος, λέει πως «όταν βγει θα το ξανακάνει»

Απολογείται σήμερα (24/11) ο 23χρονος που κατηγορείται για βιασμούς και απόπειρες βιασμού σε γυναίκες στα…

24 Νοεμβρίου 2023

Θετική η προϊστορία του Βόλου στο Ηράκλειο με ΟΦΗ

Δεκατρείς φορές έχουν αναμετρηθεί σε επίσημα παιχνίδια, Βόλος και ΟΦΗ, έντεκα για τη Σούπερ Λιγκ…

24 Νοεμβρίου 2023

Πώς fake news προκάλεσαν άγρια επεισόδια από ακροδεξιούς στο Δουβλίνο – Οι ταραχές μετά την επίθεση με μαχαίρι σε σχολείο

Σοβαρά επεισόδια ξέσπασαν το βράδυ της Πέμπτης στο Δουβλίνο μετά την επίθεση με μαχαίρι που…

24 Νοεμβρίου 2023

Μόλις 18 ετών η μία από τις δύο γυναίκες που σκοτώθηκαν στη Βάρκιζα – Πώς έγινε το σφοδρό τροχαίο δυστύχημα

Ένα κορίτσι μόλις 18 ετών είναι μεταξύ των δύο θυμάτων από το σφοδρό τροχαίο που…

24 Νοεμβρίου 2023

Αστυνομικός τραυμάτισε συνάδελφο όταν έμαθε ότι θα έψαχναν για ναρκωτικά το όχημά του

Ανθρωποκυνηγητό βρίσκεται σε εξέλιξη στην Κω για την σύλληψη ενός 33χρονου αστυνομικού που παρέσυρε με…

24 Νοεμβρίου 2023

Πιλοτική εγκατάσταση 15 οικολογικών (φιλικών) αγκυροβολίων στο Εθνικό Πάρκο Σποράδων

Τη Δευτέρα 06 Νοεμβρίου 2023 ολοκληρώθηκε η παραλαβή του έργου «Προμήθεια και εγκατάσταση οικολογικών συστημάτων…

24 Νοεμβρίου 2023