Τοπικά

Μείωση της τιμής φυσικού αερίου στη Θεσσαλία

fysiko aerio
Σημαντική είναι η μείωση στην τιμή του φυσικού αερίου το μήνα Φεβρουάριο, η οποία ανέρχεται σε 0,58 €/Nm3 (0,051 €/ kWh) για τη Θεσσαλία συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων, μειωμένη κατά 20,72% σε σχέση με τον Φεβρουάριο του προηγούμενου έτους, ενώ παρουσιάζει μείωση της τάξεως του 1,95% σε σχέση με τον Ιανουάριο 2016 (0,052 €/ kWh). Παράλληλα προσφέρει 24,32% / Kwh εξοικονόμηση σε σχέση με το πετρέλαιο θέρμανσης.
Η ΕΠΑ Θεσσαλίας δίνει τη δυνατότητα σε όσους ενδιαφέρονται να συνδεθούν με το δίκτυο φυσικού αερίου και να απολαύσουν τα οφέλη του μέσα σε 30 ημέρες από την υπογραφή της σύμβασης.
Η εν λόγω δράση αφορά κτίρια που βρίσκονται στο υφιστάμενο δίκτυο φυσικού αερίου και οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να επωφεληθούν της δράσης, μπορούν να καταθέσουν την σχετική “Αίτηση Ενδιαφέροντος” προκειμένου η Ε.Π.Α. να διενεργήσει δωρεάν αυτοψία στον χώρο τους και να τους επιδώσει την σχετική προσφορά σύνδεσης.
Σημειώνεται, τέλος, ότι παρά την σημαντική οικονομική ύφεση, υλοποιείται σύμφωνα με το επιχειρησιακό πλάνο ένα ευρύ επενδυτικό πρόγραμμα, πραγματοποιώντας επεκτάσεις δικτύου σε υφιστάμενες καθώς και σε νέες περιοχές. Συγκεκριμένα το δίκτυο επεκτείνεται στα Φάρσαλα, με τις εργασίες να ξεκινούν στο επόμενο διάστημα καλύπτοντας τις ανάγκες των πολιτών.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το