Τοπικά

Μηνύματα στήριξης τοπικών προϊόντων και αγοράς – Πλήθος κόσμου σε γιορτινή εκδήλωση της ΟΕΒΕΜ

Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών – Βιοτεχνών Εμπόρων Μαγνησίας σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Μαγνησίας χθες το απόγευμα, η οποία διεξάγεται για δεύτερη χρόνια, μπροστά από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου. Στο κιόσκι της Ο.Ε.Β.Ε.Μ., υπήρχε Άγιος Βασίλης που μοίραζε μπισκότα, γλυκά και ζαχαρωτά στα παιδιά, αλλά και στους μεγάλους, ενώ η εκδήλωση πλαισιώθηκε από δυνατή Χριστουγεννιάτικη μουσική που μετέφερε το κέφι σε όλους τους παρευρισκόμενους.
Όπως ανέφερε η κ. Δωροθέα Καναβιτσά, η συγκεκριμένη εκδήλωση γίνεται για να πει η Ομοσπονδία ένα μεγάλο «ευχαριστούμε» στο καταναλωτικό κοινό που την στηρίζει και να περάσει χρόνο με τους επαγγελματίες, τους φίλους και τους καταναλωτές, δίνοντας το μήνυμα ότι πρέπει να στηρίζονται τα τοπικά προϊόντα, το μαγαζί της γειτονιάς, καθώς έτσι τα χρήματα επιστρέφουν στην τοπική αγορά. Κλείνοντας, η κ. Καναβιτσά, ευχαρίστησε το Επιμελητήριο Μαγνησίας για την στήριξή του και στην εκδήλωση αλλά και για την βοήθεια που έχει παράσχει στην Ομοσπονδία.

Όπως συμπλήρωσε ο κ. Βασίλης Ζαχείλας, γραμματέας του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, η φετινή χρόνια ήταν πάρα πολύ δύσκολη για τους εμπόρους και τους επαγγελματίες, ενώ οι καταστροφές που έπληξαν ολόκληρη την Μαγνησία, δημιούργησαν μεγάλο πρόβλημα στο «επιχειρείν». Ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες και το τριήμερο των Χριστουγέννων, σύμφωνα με τον ίδιο, υπήρξε μεγάλη κινητικότητα και «έπεσαν» χρήματα στην αγορά, με αποτέλεσμα να μπορέσουν οι έμποροι και οι επαγγελματίες να πάρουν μία ανάσα, καθώς το προηγούμενο τρίμηνο, υπήρχαν μηδενικοί τζίροι, και ιδιαίτερα στην εστίαση. Κλείνοντας, ο κ. Ζαχείλας απηύθυνε συγχαρητήρια στην Ο.Ε.Β.Ε.Μ. που για μία ακόμα χρόνια, όπως συμπλήρωσε, προσφέρουν με αυτή τη διοργάνωση μία νότα χαράς ενώ βοηθούν παράλληλα και την τοπική αγορά. «Το Επιμελητήριο Μαγνησίας από την πρώτη κιόλας στιγμή, βρέθηκε πάρα πολύ κοντά στους επαγγελματίες και στους επιχειρηματίες του νομού. Προσπάθησε να συνδράμει με όλες τις δυνάμεις του, να τους βοηθήσει στην διαχείριση των αιτήσεων και των φακέλων ώστε να κατατεθούν στην κρατική αρωγή ούτως ώστε να πάρουν γρήγορα αποζημιώσεις και συνεχίζουμε με πολλές παρεμβάσεις. Θέλω να εκφράσω, εκ μέρους του επιμελητηρίου, εγκάρδιες ευχές, να είναι το 2023 ένα έτος που θα φέρει μέσα μας χαρά, αισιοδοξία και προκοπή στις επιχειρήσεις μας. Χρόνια πολλά, χρόνια καλύτερα και καλή πρωτοχρονιά!», ο ίδιος τόνισε.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΪΣΜΕΝΟΣ

Share
Ετικέτες: εκδηλωσηΟΕΒΕΜ

Πρόσφατα άρθρα

Απολογείται ο 18χρονος που σκότωσε τον αδερφό του με ψαλίδι

Σήμερα (29/12) το πρωί αναμένεται να απολογηθεί, μετά την προθεσμία που έλαβε, ο 18χρονος ο…

29 Δεκεμβρίου 2023

Ρέντης: Σήμερα η κηδεία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη – Συνεχίζονται οι έρευνες

Σήμερα (29/12) θα τελεστεί η κηδεία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη, που έχασε τη ζωή του…

29 Δεκεμβρίου 2023

ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΘΕΟΔΟΣΙΑΣ ΠΑΝ. ΤΖΟΥΝΗ

Με τη συμπλήρωση σαράντα ημερών από την απώλεια της πολυαγαπημένης μας ΘΕΟΔΟΣΙΑΣ ΠΑΝ. ΤΖΟΥΝΗ τελούμε…

29 Δεκεμβρίου 2023

ΠΕΝΘΟΣ π. ΘΕΟΧΑΡΗ ΑΛΑΜΑΝΑ

Τον σεβαστό μας π. ΘΕΟΧΑΡΗ ΑΛΑΜΑΝΑ πρωτοπρεσβύτερο Ετών 91 κηδεύσαμε χθες Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου και…

29 Δεκεμβρίου 2023

ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Ν. ΠΑΤΣΗ

Με τη συμπλήρωση 40 ημερών από τον θάνατο του λατρευτού μας συζύγου, πατέρα, παππού και…

29 Δεκεμβρίου 2023

ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΕΛΕΝΗΣ Γ. ΝΙΜΠΗ

Με τη συμπλήρωση 40 ημερών από τον θάνατο της λατρευτής μας μητέρας, γιαγιάς και θείας…

29 Δεκεμβρίου 2023