Αθλητισμός

Μήνυμα του προέδρου της Νίκης Στ. Φάτση προς τους βουλευτές: “Σκύψτε με σοβαρότητα στα θέματα αθλητισμού”

Το δικό του μήνυμα προς τους εκλεγέντες βουλευτές του Νομού Μαγνησίας έστειλε ο Στέργιος Φάτσης. Ο πρόεδρος του Γ.Σ.Β. «Η Νίκη» τους ζήτησε να ασχοληθούν σοβαρά με τα θέματα αθλητισμού στην περιοχή μας ενισχύοντας τον ερασιτεχνικό αθλητισμό.
Η Νίκη Βόλου αποτελεί ένα από τα πιο ιστορικά σωματεία στον ελληνικό χώρο. Από το 1924 και μετά έχει βάλει το δικό της στίγμα στο αθλητικό γίγνεσθαι του τόπου μας και ο λόγος της έχει αποκτήσει ιδιαίτερη βαρύτητα.

Οι εκλογές που διενεργήθηκαν την περασμένη Κυριακή και ανέδειξαν έξι βουλευτές στον Νομό Μαγνησίας και συγκεκριμένα τον Χρήστο Μπουκώρο, τη Ζέττα Μακρή, τον Θανάση Λιούπη και τον Κωνσταντίνο Μαραβέγια από τη Νέα Δημοκρατία και τον Αλέξανδρο Μεϊκόπουλο και την Κατερίνα Παπανάτσιου εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ.
Με αφορμή το γεγονός αυτό ο Στέργιος Φάτσης έκανε προσωπική τοποθέτηση, με την οποία τους ζητεί να ασχοληθούν σοβαρά με τον αθλητισμό στην περιοχή μας. Δυστυχώς τα παιδιά που αθλούνται στη Μαγνησία συχνά δεν έχουν την ευκαιρία να το κάνουν κάτω από τις καλύτερες συνθήκες. Το ίδιο ισχύει και με τη Νίκη, που σε διάφορα αθλήματα ψάχνει χώρους προκειμένου να φιλοξενήσει τους μικρούς αθλητές της.

Στο πλαίσιο αυτό ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής απευθύνει έκκληση στους βουλευτές να συμβάλλουν ώστε να βελτιωθεί η κατάσταση αναφερόμενος όχι μόνο στους αθλητές της Νίκης, αλλά γενικά σε όλη την αθλούμενη νεολαία της Μαγνησίας. Η δήλωσε του κ. Φάτση είναι η ακόλουθη:
«Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη του Γ.Σ.Β. «Η Νίκη» Στέργιος Φάτσης συγχαίρει όλους τους βουλευτές του Νομού Μαγνησίας που εξελέγησαν στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.
Στη Μαγνησία λειτουργούν πλήθος αθλητικών ερασιτεχνικών σωματείων, που αποτελούν «εστίες» του αγνού πνεύματος του αθλητισμού. Μοναδικός στόχος, η προάσπιση του αθλητικού ιδεώδους με ήθος, σεβασμό σε κάθε αθλητή κι αθλήτρια, ανεξάρτητα από επιδόσεις, πρωταθλητισμό και διακρίσεις.
Η Μαγνησία με την τεράστια αθλητική της ιστορία, έχει αναδείξει πρωταθλητές σε κάθε αγώνισμα κι άθλημα. Χρειαζόμαστε στο πλευρό μας όλους εσάς που ο λαός, σας τίμησε με την ψήφο του, να σκύψετε με σοβαρότητα και με τη δέουσα προσοχή, πάνω στα θέματα εξυγίανσης και «άνθισης» των αθλητικών σωματείων και φυσικά των αθλητικών υποδομών του Νομού».

Την Κυριακή ο αγώνας ποδηλασίας της Νίκης
Το ποδηλατικό τμήμα της Νίκης Βόλου συνδιοργανώνει με το club «MTB 4FUN Volos» και την «Bikeorhike» τον 1ο ποδηλατικό μαραθώνιο στο Πήλιο με την επωνυμία «1st Public Pelion XCM». Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή (14 Ιουλίου).
Η πρόκληση είναι πάντα η συμμετοχή σε μία ορεινή ποδηλατική εξόρμηση με χαρακτηριστικά μαραθωνίου και είναι προγραμματισμένη για τις 14 Ιουλίου στην Πορταριά Πηλίου, σε μια υπέροχη ορεινή διαδρομή 80 χλμ με 3000μ θετικό υψομετρικό που δοκιμάζει σώμα, ψυχή και εξοπλισμό. Πρόκειται για μια κυκλική διαδρομή, η οποία παράλληλα έχει στόχο να αναδείξει κάποια από τα πιο ωραία σημεία του βουνού των Κενταύρων.

Επιπλέον σχετικές λεπτομέρειες για την καλύτερη διεξαγωγή και τη μεγαλύτερη απόλαυση της διαδρομής είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα της εκδήλωσης.
«Το ποδηλατικό τμήμα της Νίκης Βόλου, προσφέρει τη δυνατότητα σε όσους συμμετάσχουν με δήλωσή τους στη φόρμα εγγραφής, το αρχείο της διαδρομής και εφαρμογή για Android, ώστε να έχετε τη δυνατότητα να τη φορτώσετε σε gps ποδηλάτου ή κινητό τηλέφωνο και να πλοηγηθείτε στην διαδρομή χωρίς τη χρήση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας. Η παρακάτω εφαρμογή που σας έχουμε στείλει στα προσωπικά σας mail, είναι απλά ενδεικτική γιατί είναι δωρεάν και λειτουργεί με μεγάλη ακρίβεια.
Στους σταθμούς υδροδοσίας την ευθύνη για νερό και ενεργειακό κρουασάν, φέρει η Ακαδημία Ποδηλασίας της Νίκης Βόλου. Επίσης υπενθυμίζεται, πως οι αθλητές που θα τερματίσουν τον μαραθώνιο και έχουν συμπληρώσει τη φόρμα συμμετοχής, θα μετέχουν στην κλήρωση χειροποίητου ποδηλατικού κοσμήματος μεγάλης αξίας, προσφορά της εταιρείας «Χειροποίητα Ποδηλατάκια» και χορηγίας του τμήματος ποδηλασίας της Νίκης Βόλου.
Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές στην ηλεκτρονική διεύθυνση «https://docs.google.com/forms/d/1po_XpUrr1qCOhS7e6EXHgF5R2_-DVZaJ2adW0ZamgOY/viewform?edit_requested=true» υπογραμμίζουν οι άνθρωποι του τμήματος ποδηλασίας της Νίκης Βόλου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το