Τοπικά

Μήνυμα της Βασιλικής Ζιάκα για τις γιορτές των Χριστουγέννων

Σε μήνυμά της για την γιορτή των Χριστουγέννων η Αν. Περιφερειακή Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βασιλική Ζιάκα αναφέρει:
«Δυο χιλιάδες και είκοσι δυο χρόνια από τη γέννηση του Χριστού κι ακόμη υπάρχει σκοτάδι στις καρδιές των ανθρώπων, όμως, το φως του Χριστού είναι μεγαλύτερο.
Δυο χιλιάδες και είκοσι δυο χρόνια από τη γέννηση του Χριστού κι ακόμη υπάρχει σκοτάδι στις σχέσεις των ανθρώπων, προσωπικές, οικογενειακές, κοινωνικές, όμως, το φως του Χριστού είναι μεγαλύτερο.
Ας ανοίξουμε, λοιπόν, τις καρδιές μας κι ας αφήσουμε αυτό το φως της αγάπης, της αλληλεγγύης, της ανθρωπιάς να τις κατακλύσει. Ας το αφήσουμε να τις ζεσταίνει, να γεμίσει με ιδιαίτερη χαρά τις ψυχές μας, και να ενισχύει την προσδοκία μας για έναν καλύτερο κόσμο.
Ας αφήσουμε το φως να μας δείξει το δρόμο ώστε το όνειρο και η ελπίδα για αλλαγή και αναγέννηση προς το καλύτερο να μην είναι μια ουτοπία αλλά να γίνει η πραγματικότητα του καθενός.
Τις ημέρες των εορτών ας φωτίσουμε τα πάντα γύρω μας με τούτο το φως της καρδιάς μας, ας ενισχύσουμε την αλληλεγγύη προς το συνάνθρωπο μας και ας δείξουμε έμπρακτα αγάπη σε όσους έχουν ανάγκη, γιατί όπως μας δίδαξε ο Χριστός με τη γέννησή Του η χαρά πολλαπλασιάζεται όταν δίνεις, όταν μοιράζεσαι, όταν φροντίζεις!
Χρόνια πολλά στους μαθητές και στις μαθήτριές μας, στους εκπαιδευτικούς, στους διοικητικούς υπαλλήλους των υπηρεσιών μας και στα στελέχη της Εκπαίδευσης. Εύχομαι σε όλους Καλά Χριστούγεννα και ο Νέος Χρόνος να αποτελέσει την απαρχή μιας ευτυχισμένης ζωής με υγεία, αγάπη, ελπίδα και δημιουργικότητα».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το