Τοπικά

Μήνυμα της ΟΕΒΕΜ στους μαθητές: Αντιμετωπίστε τις πανελλήνιες εξετάσεις με ψυχραιμία και αισιοδοξία

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν.Μαγνησίας εύχεται καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετέχουν στις Πανελλήνιες εξετάσεις.  Σε ανακοίνωσή της η ΟΕΒΕΜ σημειώνει πως φέτος ήταν μια ιδιαίτερη χρονιά λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, αλλά οι μαθητές έδωσαν τον αγώνα τους με υπομονή και ωριμότητα.

Απευθυνόμενη στους μαθητές η Ομοσπονδία αναφέρει:

“Οι πανελλήνιες εξετάσεις είναι η πρώτη δοκιμασία στο νέο στίβο της ζωής. Κλείνοντας τον κύκλο της μαθητικής ζωής, ανοίγετε έναν νέο κύκλο, της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και της φοιτητικής ζωής. Αντιμετωπίστε τις πανελλήνιες εξετάσεις σαν μια ξεχωριστή εμπειρία με ψυχραιμία, αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Οι κόποι σας θα ανταμειφθούν και οι στόχοι σας θα πραγματοποιηθούν. Ανοίγει ένας νέος κύκλος γεμάτος προκλήσεις για το μέλλον.
Θερμές ευχές επίσης, στις οικογένειες και στους εκπαιδευτικούς που είναι δίπλα στους μαθητές, δίνοντας μαζί τους τον δικό τους αγώνα, στηρίζοντας τους ψυχολογικά και προετοιμάζοντας τους για μια επιτυχημένη συμμετοχή στις Πανελλαδικές.
Καλή επιτυχία σε όλους”.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το