Ελλάδα

Μήνυμα στήριξης σε Κασσελάκη από Τσίπρα – Δίνει το «παρών» στην πρώτη ΚΟ μετά τη διάσπαση

Μήνυμα στήριξης από τον Αλέξη Τσίπρα στον Στέφανο Κασσελάκη, καθώς ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δίνει το «παρών» στην πρώτη ΚΟ μετά τη διάσπαση του κόμματος και την αποχώρηση της Ομπρέλας και της ομάδας Αχτσιόγλου από το κόμμα.

Με το που εισήλθε στην αίθουσα της Γερουσίας ο Αλέξης Τσίπρας σύσσωμη η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ τον υποδέχθηκε με έντονο και παρατεταμένο χειροκρότημα.

Επίθεση Κασσελάκη στους «11» αποχωρήσαντες
Ο κ. Κασσελάκης σχολίασε πως η πραγματικότητα είναι, πως ο ΣΥΡΙΖΑ στην ίδια αίθουσα είχε κάποτε 149 βουλευτές, μετά 145, μετά 86, μετά 71, μετά 47. «Με άλλα λόγια, χάσαμε το 68% της κοινοβουλευτικής μας δύναμης μέσα σε 9 χρόνια. Προφανώς, μέσα σε 9 χρόνια αλλάζει η χώρα. Αλλάζει και η κοινωνία» είπε. «Δυστυχώς, το συμπέρασμα είναι ότι σταδιακά υπήρξε αποσύνδεση ΣΥΡΙΖΑ και κοινωνίας. Μία απόσταση πολιτικής πρότασης ΣΥΡΙΖΑ και κοινωνικών μεταβολών». Αυτή την πραγματικότητα καλείται τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ να την αναστρέψει, τόνισε.

Ο κ. Κασσελάκης παρότρυνε τους βουλευτές να μην ανησυχούν που «είμαστε πλέον 36», γιατί «η ηθική μας κοινοβουλευτική παρουσία είναι και θα είναι 47 βουλευτές, διότι αυτό επέλεξε ο ελληνικός λαός». Σχολίασε ότι ο λαός και ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να συγχωρήσει σε αυτούς που αποχώρησαν, ότι «δεν σεβάστηκαν τον Κώδικα Δεοντολογίας που συνυπέγραψαν για να παραδώσουν τις έδρες τους», ότι «για μήνες δεν βγήκαν μια φορά στα κανάλια να κατηγορήσουν τις ύβρεις του συστήματος εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ τώρα έχουν πιάσει στασίδι στα κανάλια εναντίον των ίδιων των ψηφοφόρων που τους ανέδειξαν σε βουλευτές», ότι «βάζουν τη φιλοδοξία πάνω από την κοινωνία».

Πηγή: ethnos.gr

Share

Πρόσφατα άρθρα

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας μαθητές δύο νηπιαγωγείων

Επίσκεψη στο Αστυνομικό Μέγαρο, στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, πραγματοποίησαν μαθητές του 23ου νηπιαγωγείου Βόλου και…

30 Νοεμβρίου 2023

Μαύρα μαντάτα από έρευνα για τη στέγαση: Οι Έλληνες στριμώχνονται και δεν επενδύουν σε νέα σπίτια

Τις δύσκολες συνθήκες στέγασης που αντιμετωπίζει μεγάλο ποσοστό των Ελλήνων, τόσο από άποψη άνεσης και…

30 Νοεμβρίου 2023

Κορονοϊός: 45 θάνατοι και 50 διασωληνωμένοι αυτή την εβδομάδα – Τι ισχύει με τη γρίπη

Αύξηση των διασωληνωμένων και των θανάτων από κορονοϊό καταγράφεται, σύμφωνα με την εβδομαδιαία έκθεση επιτήρησης…

30 Νοεμβρίου 2023

H Λέσχη Εθελοντών Βόλου στο 25ο Δημοτικό Σχολείο

Βιωματική ενημέρωση στην βασική υποστήριξη ζωής σε περίπτωση πνιγμονής από ξένο σώμα και τη θέση…

30 Νοεμβρίου 2023

Άρχισε η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα Βόλου-Ολυμπιακού

H ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει ότι από ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα Βόλος-Ολυμπιακός για…

30 Νοεμβρίου 2023

Μαρία Μενούνος για τη μάχη της με τον καρκίνο: «Ο γιατρός αφαίρεσε τον όγκο στο πάγκρεας, τη σπλήνα και τους 17 λεμφαδένες μου»

Με αφορμή τον μήνα ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του παγκρέατος, η Μαρία Μενούνος έκανε μία…

30 Νοεμβρίου 2023