Ελλάδα

Μήνυμα Παπαχριστόπουλου σε Καμμένο: Αν με διαγράψει, δεν θα παραδώσω την έδρα μου

«Αν ο Πάνος Καμμένος με διαγράψει σήμερα δεν θα παραδώσω την έδρα μου», τονίζει ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος. Μιλώντας στον ΑΝΤ1και τον Γιώργο Παπαδάκη ο κ. Παπαχριστόπουλος ξεκαθάρισε ότι θα παραδώσει την έδρα του μόνο αν είναι σίγουρος ότι δεν θα πέσει η κυβέρνηση, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει πότε θα γίνει αυτό. Παράλληλα τόνισε ότι στην περίπτωση που σήμερα, κατά τη συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ του ζητήσει ο Πάνος Καμμένος να παραδώσει την έδρα του, δεν θα το κάνει. Ουσιαστικά ο κ.Παπαχριστόπουλος είπε πως δεν σκοπεύει να παραδώσει την έδρα του, αφού έτσι όπως το έθεσε «δεν παραδίδω την έδρα μου, όσο κινδυνεύει η κυβέρνηση», ουσιαστικά λέει πως θα παραμείνει βουλευτής είτε στην ΚΟ των ΑΝΕΛ,είτε ανεξάρτητος μέχρι τις επόμενες εκλογές.

Συγκεκριμένα, στην ερώτηση των δημοσιογράφων «αν σας διώξει, σας διαγράψει, ο Καμμένος σήμερα, όταν θα κληθείτε να πάρετε θέση για τη Συμφωνία των Πρεσπών, θα παραδώσετε την έδρα σας;» ο κ. Παπαχριστόπουλος απάντησε ευθέως ότι δεν θα παραδώσει την έδρα του και ότι θα το κάνει μόνο «όταν θα εκλειψει η πιθανότητα πτώσης της κυβέρνησης».
Ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος διευκρίνισε ότι ως τώρα ο Πάνος Καμμένος δεν του έχει ζητήσει ποτέ να παραδώσει την έδρα του.

Ερωτώμενος για το αν υπάρχει περίπτωση να είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές ο κ. Παπαχριστόπουλος ξεκαθάρισε ότι εφόσον διαγραφεί από τους ΑΝΕΛ θα είναι ελεύθερος πολίτης για να πάει σπίτι του ή για να κάνει διακοπές και να κάνει ό,τι θελήσει.
Σε ότι αφορά την επίσκεψή του στο Μέγαρο Μαξίμου παραμονή Πρωτοχρονιάς, ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος είπε ότι το είχε κάνει ξανά προπέρυσι και αντι-πρόπερσι «μόνο πέρυσι δεν πήγα», είπε χαρακτηριστικια και πρόσθεσε: «Κάποιοι προσπαθούν να βρουν αφορμή για να γίνει ρήγμα.

Τέλος, ο κ. Παπαχριστόπουλος αφού διατύπωσε την άποψη ότι η Συμφωνία των Πρεσπών είναι η καλύτερη συνταγή για όλους μας, προσέθεσε ότι κανείς στους ΑΝΕΛ δεν ψέγει κανέναν γιατί έχει διαφορετική άποψη και θα καταψηφίσει. «Ωστόσο η κυβέρνηση αυτή ξεκίνησε με σκοπό να χτυπήσει τη διαφθορά, τη διαπλοκή και τη μιντιακή δικτατορία και για αυτό δεν την αφήνεις να πέσει ποτέ, για αυτό και εγώ θα παραδώσω την έδρα μου όταν εκλείψει η πιθανότητα πτώσης της κυβέρνησης».

Πηγή: iefimerida

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το