Τοπικά

Mήνυμα για την εθελοντική αιμοδοσία σε λεωφορείο του Αστικού ΚΤΕΛ Βόλου

Τις τελευταίες ημέρες  κυκλοφορεί στον Βόλο ένα λεωφορείο του Αστικού ΚΤΕΛ Βόλου, που μεταφέρει ένα μήνυμα για την εθελοντική αιμοδοσία.
Στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλει ο Σύλλογος Γονέων και Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία για την προαγωγή της εθελοντικής αιμοδοσίας, απευθύνθηκε στο Αστικό ΚΤΕΛ Βόλου και συγκεκριμένα στον Πρόεδρό του, κ. Ν. Ευαγγελινό , ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα και παραχώρησε δωρεάν ένα λεωφορείο για την προώθηση του συγκεκριμένου μηνύματος.
Επίσης, ο κ. Παύλος Ζησιμάτος και η ομάδα του τυπογραφείου Μελάνι, ανέλαβαν το σχεδιασμό, την εκτύπωση και την τοποθέτηση του θέματος στο λεωφορείο, χωρίς καμία χρέωση για τoν Σύλλογο.
«Ευχαριστούμε από καρδιάς τόσο το Αστικό ΚΤΕΛ Βόλου, όσο και το τυπογραφείο Μελάνι για αυτή την τόσο ανθρώπινη συνεργασία. Το λεωφορείο θα κυκλοφορήσει στην πόλη για ένα χρόνο, μεταφέροντας το μήνυμα «Δώσε αίμα, Δώσε ζωή – Γίνε ο ήρωάς μας». Ευελπιστούμε στην ανταπόκριση των συμπολιτών μας και τους ευχαριστούμε εκ των προτέρων» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Γονέων και Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το