Ελλάδα

Μήνυμα Γεννηματά σε Λοβέρδο: Θεμιτές οι προσωπικές φιλοδοξίες αλλά…

Με έμμεσο αλλά αιχμηρό τρόπο επέλεξε να σχολιάσει η Φώφη Γεννηματά την χθεσινή εκδήλωση του Ανδρέα Λοβέρδου λέγοντας.

«Είναι θεμιτές οι προσωπικές φιλοδοξίες αλλά όποιος φέρνει σε δεύτερη μοίρα την προοπτική της παράταξης και συναρτά τις εξελίξεις μοναχά με τον εαυτό του, δεν προσφέρει υπηρεσίες», σημείωσε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, σε συνέντευξή της στον Real Fm.

Παράλληλα, η Φώφη Γεννηματά υποστήριξε ότι η κοινωνία έχει αρχίσει να απογοητεύεται από την διακυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και πρόσθεσε ότι «σε εμάς μπορούν να δουν σιγουριά. Ξέρουν ότι με το ΠΑΣΟΚ έζησαν καλύτερα χρόνια. Έχουμε εμπειρία, ανανέωση και ορμή». Άσκησε, δε, δριμεία κριτική στην κυβέρνηση για τη διαχείριση στο πεδίο της πανδημίας λέγοντας ότι το Σύστημα Υγείας είναι «στο κόκκινο» καθώς δεν ενισχύθηκε όσο και όπως έπρεπε. Σημείωσε, επίσης, ότι θέση του ΚΙΝΑΛ είναι η ανάγκη για καλύτερη ιχνηλάτηση, περισσότερα τεστ και αποτελεσματικό δίκτυο πρωτοβάθμιας φροντίδας.

Αναφορικά με το άνοιγμα των σχολείων, η κ. Γεννηματά σημείωσε ότι άνοιξαν όπως έκλεισαν, υπογραμμίζοντας ότι δεν υπήρξε αποσυμφόρηση στις τάξεις.

Γεννηματά: Ανησυχώ για τα ελληνοτουρκικά
Σχολιάζοντας τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά, η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής εξέφρασε την ανησυχία της, παρά την ύφεση που όπως είπε επικρατεί. «Ανησυχώ γιατί η Τουρκία πιέζει πάρα πολύ για την επικύρωση του Τουρκολυβικού μνημονίου από το κοινοβούλιο της Λιβύης και εφιστώ την προσοχή στον κ. Μητσοτάκη και στην κυβέρνηση του, διότι αυτό δεν πρέπει με τίποτα να γίνει», σημείωσε.

Τέλος, σε ό,τι αφορά το ζήτημα που προέκυψε με την ψήφο των αποδήμων, η Φώφη Γεννηματά είπε ότι «έχουν πλήρη πολιτικά δικαιώματα όσοι είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους και δεν καταλαβαίνω τι νόημα έχει η λογική των περιορισμών. Δυστυχώς με τα παιχνίδια που παίζονται ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και το ΣΥΡΙΖΑ δεν θα υπάρξουν οι 200 ψήφοι και θα χαθεί αυτή η ευκαιρία για τους απόδημους».

Πηγή: iefimerida.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το