Αθλητισμός

Μήνυμα ενότητας έστειλε ο Ν. Ιμεράι: «Να είμαστε όλοι κοντά στη Νίκη»

Μήνυμα ενότητας στη Νίκη έστειλε ο Νίκος Ιμεράι σε ραδιοφωνική του συνέντευξη. Ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Ποδοσφαίρου παραχώρησε ραδιοφωνική συνέντευξη και ζήτησε τη στήριξη όλων των φίλων της ομάδας, ενώ για μία ακόμη φορά εξέφρασε την αισιοδοξία του για την επίτευξη του στόχου της ανόδου.
Στον ΣΠΟΡ FM Μαγνησίας και την εκπομπή «Σφύριξα και έληξες» φιλοξενήθηκε χθες ο Νίκος Ιμεράι. Όπως ήταν λογικό μίλησε για όλα τα θέματα που αφορούν τη Νίκη. Αναλυτικά:

Για το αν είναι ικανοποιημένος από την πορεία της ομάδας: «Έχουμε σταθεί λίγο άτυχοι στο θέμα των προπονητών, αλλά έχουμε πολύ καλούς παίκτες για τα δεδομένα της κατηγορίας. Ωστόσο, δεν είμαι ικανοποιημένος, αλλιώς τα είχα σκεφτεί τα πράγματα. Οι παίκτες αυτοί άνετα παίζουν σε μεγαλύτερη κατηγορία. Ήρθαν επειδή η Νίκη είναι ιστορική ομάδα, ένας τεράστιος σύλλογος που τον ξέρουν και στο εξωτερικό. Είναι χαρακτηριστικό ότι είχα μία κουβέντα με τον πρόεδρο της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Αλβανίας και ήξερε για τη Νίκη. Φυσικά οι παίκτες αυτοί ήρθαν και για τα χρήματα».

Για το διοικητικό κομμάτι: «Σίγουρα έχει γίνει δουλειά στο διοικητικό κομμάτι. Ο καθένας έχει το ρόλο του και στην ομάδα υπάρχει ηρεμία. Δεν μιλάνε όλοι, δεν χρειάζεται… Εγώ είμαι για τρίτη χρονιά εδώ. Είχα ξεκινήσει στηρίζοντας τον κ. Τζήμα. Μου ζητούσαν να βοηθήσω να τον διώξουν, αλλά εγώ είχα δώσει τον λόγο μου και δεν τον έπαιρνα πίσω. Πέρυσι και φέτος μπήκα μπροστά».

Για το αν ακούει τους άλλους πριν πάρει μία απόφαση: «Σεβαστό το τι θα πει ο καθένας. Όμως εγώ πληρώνω και εγώ κάνω κουμάντο. Κανένας προπονητής ή φίλαθλος δεν θα πονέσει όσο εγώ. Δεν θέλω τα χρήματά μου να πάνε στον κουβά».

Για το αν υπάρχουν άνθρωποι που τον έχουν πλησιάσει για να επωφεληθούν: «Οι μάνατζερ μυρίζουν το χρήμα, αλλά αυτό είναι το επάγγελμά τους. Ήταν επιτυχία της περσινής διοίκησης που ξαναφτιάξαμε το όνομα της Νίκης. Επί Τζήμα λέγαμε σε παίκτες να έρθουν και κανείς δεν ερχόταν, ενώ φέτος έγινε το αντίθετο».

Για τα «διαζύγια» με Μπούις και Κούτση: «Φάνηκε εξ αρχής που παίξαμε με Δόξα και Κέρκυρα, ότι η ομάδα αυτή μπορεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Τον Φάντζιο Μπούις τον πίστευα όσο κανένας άλλος. Όμως δεν ήθελα να του σταθώ εμπόδιο να φτιάξει τη ζωή του. Είχε πολύ καλή πρόταση και έφυγε σαν φίλος. Θέλω να το τονίσω αυτό.

Ο Κούτσης βρήκε μια καλή ομάδα. Όταν πάει κάτι καλά δεν το αλλάζεις. Δεν παίζαμε καλό ποδόσφαιρο. Αυτή ήταν και η διαφωνία που είχα μαζί του. Ποτέ δεν του είπα  «βάλε αυτόν ή βάλε τον άλλον». Ωστόσο, του τόνισα το εξής: «βρήκες γήπεδο γεμάτο και με τις εμφανίσεις που κάνουμε θα αδειάσει».

Για την επιλογή Ντόστανιτς: «Ήταν δύσκολο να τον φέρουμε. Στο τηλέφωνο άκουσε Νίκη και ήταν διστακτικός λόγω της κατηγορίας. Με το που ήρθε και μιλήσαμε καταφέραμε να τον πείσουμε. Ήρθε για να ανεβούμε και για να φτιάξει και για τη μεγαλύτερη κατηγορία την ομάδα. Ανέλαβε εν λευκώ. Του είπα ότι αν χρειαστεί να αλλάξει όλη την ομάδα έχει το «πράσινο φως» από την πλευρά μου».

Για το ότι είναι ο μόνος που βάζει χρήματα: «Οικονομικά είμαι μόνος. Αυτό το γνωρίζουν όλοι. Φέτος είναι η χειρότερη χρονιά διότι έχουμε λιγότερα έσοδα. Ο κόσμος πρέπει να αγκαλιάσει την ομάδα. Δεν την έχω φέρει εγώ. Την βρήκα εδώ. Αν δεν πετύχω αυτή τη χρονιά δεν θα έχει νόημα να συνεχίσω».

Για τους φιλάθλους και την προσέλευσή τους στο γήπεδο: «Δεν είμαι ικανοποιημένος, ούτε από τα διαρκείας, ούτε και από τα εισιτήρια. Μόνο με τον Ολυμπιακό είχαμε πολύ κόσμο. Πρέπει να αλλάξουμε τα πράγματα όλοι μαζί. Ένας δεν μπορεί να κάνει πολλά. Αν θέλουμε να έχουμε μεγάλη ομάδα, πρέπει να είμαστε όλοι κοντά στην Νίκη. Αυτός που αγαπάει την ομάδα, θα πληρώσει το εισιτήριο και θα έρθει.  Την ομάδα την είδαν ότι είναι καλή και ότι έχει αλλάξει επίπεδο με παίκτες που είναι επαγγελματίες. Φυσικά δεν παρακαλώ κανέναν. Όσοι γουστάρουν ας έρθουν. Όχι για μένα, αλλά για τη Νίκη».

Ατομικό ο Τζιώρας
Η προετοιμασία της Νίκης για το Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης συνεχίστηκε χθες με προπόνηση στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού. Ο Φάμπιο Ταβάρες γυμνάστηκε χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις και πλέον είναι διαθέσιμος για να ενισχύσει την Νίκη. Ωστόσο, προέκυψε πρόβλημα με τον Χρήστο Τζιώρα. Ένιωσε ένα τράβηγμα και για προληπτικούς λόγους προτιμήθηκε να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα.
Τέλος, έγινε γνωστό ότι αύριο Παρασκευή στις 2.15 μ.μ. ο νέος τεχνικός Ράτκο Ντόστανιτς θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο Πανθεσσαλικό. Ο Σέρβος προπονητής θα έχει μία πρώτη γνωριμία με τους δημοσιογράφους και θα μιλήσει φυσικά για το τι θέλει να πετύχει με την ομάδα.

Ο Μελτζανίδης διαιτητής στο Πανθεσσαλικό
Ο Γιώργος Μελτζανίδης της ΕΠΣ Ημαθίας ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ να «σφυρίξει» στον αγώνα Νίκη-Οικονόμος Τσαριτσάνης, την ερχόμενη Κυριακή στο Πανθεσσαλικό στάδιο. Ο 30χρονος ρέφερι έχει διευθύνει στην καριέρα του δύο παιχνίδια Φούτμπολ Λιγκ και 33 της Γ’ Εθνικής. Ένα εξ αυτών ήταν το Α.Ο. Σελλάνων-Νίκη 1-1 στις 14 Οκτωβρίου 2018.
Οι Στέφανος Παρασίου και Κωνσταντίνος Γιάντσης θα είναι οι δύο βοηθοί, οι οποίοι επίσης ανήκουν στην ΕΠΣ Ημαθίας, ενώ ο Ιωάννης Καλύβας της ΕΠΣ Ευρυτανίας θα είναι ο παρατηρητής διαιτησίας.

Share
Ετικέτες: ΙμεράιΝίκη

Πρόσφατα άρθρα

Kairos: Πύραυλος της Space One εξερράγη δευτερόλεπτα μετά την απογείωσή του – Δείτε βίντεο

Σε αποτυχία κατέληξε η εκτόξευση πυραύλου της Space One στην περιοχή Wakayama της Ιαπωνίας τα…

13 Μαρτίου 2024

Δύο συλλήψεις με μισό κιλό χασίς

Συνελήφθησαν, χθες (12-03-2024) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) του…

13 Μαρτίου 2024

Προελαύνουν οι Κορασίδες του Γ.Σ. Βόλου στο βόλεϊ

Η προέλαση των Κορασίδων (Κ18) του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου στο αντίστοιχο ηλικιακό πρωτάθλημα της Α2…

13 Μαρτίου 2024

Δήμος Βόλου: Μεγάλη Αποκριάτικη Εκδήλωση στο κέντρο του Βόλου και κούλουμα στο Πάρκο Αγίου Κωνσταντίνου και τη Νέα Αγχίαλο

Μεγάλη Αποκριάτικη Εκδήλωση την Κυριακή 17 Μαρτίου στο κέντρο του Βόλου και ΚΟΥΛΟΥΜΑ από τον Δήμο…

13 Μαρτίου 2024

Εισαγγελείς σε Μπέο: Η στοχοποίηση των λειτουργών της Δικαιοσύνης δεν κλονίζουν την εμπιστοσύνη των πολιτών

Σκληρή απάντηση έδωσαν οι εισαγγελείς στη νέα επίθεση που εξαπέλυσε κατά εισαγγελέως του Βόλου με…

13 Μαρτίου 2024

Χαμογέλασαν Ολυμπιακός, Νίκη και Α.Ο. Σκοπέλου στο βόλεϊ γυναικών

Οι Ολυμπιακός Βόλου, Νίκη και Α.Ο. Σκοπέλου πανηγύρισαν «καθαρές» νίκες στην 16η αγωνιστική της Β’…

13 Μαρτίου 2024