Αθλητισμός

Μήνυμα αισιοδοξίας από τις αθλήτριες του ΝΟΒΑ Φραγκάκη και Δεληγιάννη 

Τα κορίτσια της Εθνικής ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης μίλησαν στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ και εξέφρασαν την αισιοδοξία τους ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Δύο από τις αθλήτριες ανήκουν στον ΝΟΒΑ. Πρόκειται για την Έλενα Φραγκάκη και την Έλενα Δεληγιάννη. Ας δούμε τι είπαν:
Έλενα Φραγκάκη: «Η ελπίδα είναι το μόνο δυνατότερο συναίσθημα από τον φόβο. Με αυτή τη σκέψη θα ήθελα να ευχηθώ στην οικογένεια της Εθνικής ομάδας (προπονητικό δυναμικό, συναθλήτριες , γιατρούς), στην οικογένεια του ομίλου μου ΝΟΒΑ, στην οικογένειά μου αλλά και γενικά σε όλους τους Έλληνες, να διατηρήσουν την ελπίδα ότι θα βγούμε νικητές από τη μάχη μας με τον εχθρό που ονομάζεται covid19. Χρόνια πολλά με υγεία».


Έλενα Δεληγιάννη: «Διανύουμε δύσκολες και πρωτόγνωρες καταστάσεις στον τόπο μας και σε όλο τον κόσμο. Σαν αθλήτριες έχουμε μάθει να έχουμε αισιοδοξία, δύναμη, πίστη, πειθαρχία και να αγωνιζόμαστε για την νίκη. Έτσι και τώρα θέλω να περάσω ένα μήνυμα αισιοδοξίας σε όλους, να μείνουμε πειθαρχημένοι, ενωμένοι και να τηρήσουμε σωστά όλα τα μέτρα προφύλαξης για να δώσουμε την δύναμη και την βοήθειά μας σε όλους τους ανθρώπους που αγωνίζονται για μας, να επανέλθουμε στην κανονική ροή της ζωής μας. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου στην οικογένειά μου, στους αγαπημένους μου, στις συναθλήτριές μου, στις προπονήτριες, σε όλα τα μέλη της Εθνικής ομάδας, στα μέλη του ΝΟΒΑ και σε όλους τους Έλληνες, υγεία, αγάπη, δύναμη και υπομονή».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το