Τοπικά

Μήνυμα Α. Μπέου για τις πανελλαδικές

Μήνυμα Αχιλλέα Μπέου για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Μέρα ορόσημο και αφετηρία αισιοδοξίας για το μέλλον η σημερινή για όσες και όσους πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, μέσω των φετινών Πανελλαδικών εξετάσεων που λόγω της πανδημίας και των περιοριστικών μέτρων διενεργήθηκαν μέσα σε πρωτόγνωρες και εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες. Προς τούτο θέλω όχι μόνο να τους συγχαρώ, αλλά και να τους απευθύνω τις ευχές μου για καλή πρόοδο και επιτυχία στις σπουδές τους
Ταυτόχρονα θεωρώ υποχρέωσή μου να συγχαρώ και τους γονείς και τους δασκάλους τους, που στάθηκαν δίπλα τους στον μεγάλο και επίπονο αγώνα που έδωσαν και στέφθηκε με επιτυχία, προκειμένου να κατακτήσουν τη γνώση και να θέσουν ατις βάσεις για ένα λαμπρό μέλλον.
Βεβαίως είναι και τα χιλιάδες παιδιά που δεν πέτυχαν να εισαχθούν και που φυσικά έχουν την ίδια αγάπη και στήριξή μας. Είναι προφανές ότι και γι αυτά ο αγώνας δεν τελειώνει εδώ. Οι επιλογές τους, είτε επαναλάβουν την προσπάθεια, είτε αναζητήσουν μια άλλη πορεία για την επαγγελματική τους αποκατάσταση, είναι απόλυτα σεβαστές. Για όλους υπάρχει ένας δρόμος που οδηγεί με επιτυχία στο μέλλον.
Καλή ακαδημαϊκή χρονιά σε όλες και όλους τους επιτυχόντες.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το