Ελλάδα

Μειμαράκης: Πολιτική απάτη το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα

Πολιτική απάτη χαρακτήρισε το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα ο πρόεδρος της ΝΔ, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, δηλώνοντας ότι το κόμμα του το καταψηφίζει επί της αρχής και επιφυλάσσεται για ορισμένα άρθρα που έστω και δειλά όπως είπε, επιχειρούν διαρθρωτικές αλλαγές.

«Εμείς λέμε κάθετα όχι στην φοροεπιδρομή και περικοπές μισθών και συντάξεων. Στα μέτρα που κάνουν όλους μας φτωχότερους, αυξάνουν την ανεργία και υποδαυλίζουν και ενισχύουν ακραίες φωνές», τόνισε ο κ, Μεϊμαράκης.

Ακόμα, υποστήριξε ότι τα χειρότερα είναι μπροστά κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι αθέτησε όλα όσα προεκλογικά είχε υποσχεθεί για να υφαρπάξει την ψήφο του ελληνικού λαού.

Ιδιαίτερα επικριτικός ήταν για τα κόκκινα δάνεια προειδοποιώντας την κυβέρνηση να προσέξει και να μην τολμήσει να παραδώσει τα σπίτια σε ξένα funds.

«Ούτε να το σκέφτεστε αυτό. Η ΝΔ είναι κάθετα αντίθετη», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο πρόεδρος της ΝΔ αναφέρθηκε ακόμα και στο θέμα των «Πόθεν Έσχες» που είδαν το φως της δημοσιότητας, καλώντας όποιο κυβερνητικό στέλεχος τον αφορά, να βγει και να το παραδεχτεί, ώστε να μην μένουν σκιές, όπως είπε.

Πηγή www.ethnos.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το