Τοπικά

Μιλτ.Παπαδημητρίου “Μαθητές δύο ταχυτήτων στο Δήμο Νοτίου Πηλίου με ευθύνη του δημάρχου κ. Μιτζικού και της παρέας του”

Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Μιλτ.Παπαδημητρίου σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

Σάλος και έντονες αντιδράσεις πρόεκυψαν με την απόφαση της δημοτικής αρχής σχετικά με τη βράβευση των επιτυχόντων μαθητών των λυκείων του Νοτίου Πηλίου .
Σε ανακοίνωσή της η ομάδα της μείζονος μειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου με επικεφαλή τον κ. Παπαδημητρίου Μιλτιάδη τονίζει τα ακόλουθα .
Ο κ. Μιτζικός μπροστά στην αγωνία του να κερδίζει δημοσιότητα και να ενισχύσει την θέση του εν όψει των συγκρούσεων και των διεργασιών που γίνονται στην ομάδα πλειοψηφίας για τη θέση του υποψηφίου δημάρχου στις επόμενες δημοτικές εκλογές , με προχειρότητα και χωρίς κανέναν προγραμματισμό μοίρασε χρηματικά βραβεία 500 ευρώ στους επιτυχόντες μαθητές του λυκείου Αργαλαστής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση .
Ας απαντήσει λοιπόν ο κ . Μιτζικός και οι χειροκροτητές του στα εξής ερωτήματα :
Γιατί δεν βραβεύτηκαν οι μαθητές όλης της δημοτικής ενότητας Μηλεών καθώς και όλης της δημοτικής ενότητας Αφετών , εκτός από την τοπική κοινότητα Συκής , οι οποίοι τελειώνοντας το γυμνάσιο Μηλεών υποχρεωτικά φοιτούν στα Λύκεια Αγριάς και Βόλου με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων ;

Γιατί δεν βραβεύτηκαν οι επιτυχόντες μαθητές που φοιτούν στα ΕΠΑΛ Αγριάς και Βόλου αφού δεν είναι επανδρωμένα τα ΕΠΑΛ Αργαλαστής με όλες τις κατευθύνσεις και οποίοι ανέρχονται σε μεγάλο αριθμό ;
Ζητούμε από τον κ. Μιτζικό άμεσα να αποκαταστήσει το ατόπημά του βραβεύοντας όλους τους επιτυχόντες μαθητές του Δήμου Νοτίου Πηλίου στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και αποδίδοντάς τους και το χρηματικό βραβείο των 500 ευρώ .
Η γελοιότητα και η προχειρότητα έχουν κι αυτές τα όριά τους .

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το