Τοπικά

Μιλτ. Παπαδημητρίου: “Και το Τρίκερι έστειλε ηχηρό μήνυμα: Συνεχίζουμε, πετυχαίνουμε”

“Από το Μαλάκι μέχρι το Τρίκερι, σε κάθε κοινότητα και οικισμό του Νοτίου Πηλίου, ενισχύεται καθημερινά η πλατιά κοινωνική συμμαχία των ενεργών πολιτών που συμπορεύονται με τον Μιλτιάδη Παπαδημητρίου για μια νέα περίοδο δημιουργίας”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο συνδυασμός “Αδέσμευτη Αυτοδιοικητική Πρωτοβουλία”.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση:
“Στο Τρίκερι, πρόσφατο σταθμό της περιοδείας του υποψηφίου Δημάρχου και νυν Αντιδημάρχου Μιλτ. Παπαδημητρίου, πολλοί συνδημότες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της παράταξης της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου κι έστειλαν ηχηρό μήνυμα για το αποτέλεσμα της Κυριακής.
Πολίτες από όλους τους πολιτικούς χώρους, χωρίς κομματικά φύλλα πορείας, συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Τρικερίου, ενώνοντας τις δυνάμεις στην μεγάλη παράταξη που δεν αποκλείει, δεν διαχωρίζει, δεν ακολουθεί κομματικές εντολές για να χρωματιστεί την Κυριακή το Νότιο Πήλιο στα χρώματα συγκεκριμένου κόμματος.

“Ζούμε ιστορικές στιγμές καθώς την Κυριακή αποφασίζουμε αν επιστρέψουμε στους κομματικούς εποίκους της περιοχής μας, να σηκώσουν τα λάβαρα της επιστροφής στην περιπέτεια.
Την απάντηση όμως την έχει δώσει η τοπική κοινωνία και αμήχανοι οι αντίπαλοί μας, αποφεύγουν τη δημόσια αντιπαράθεση, τον πολιτικό διάλογο και ακυρώνουν τη συμμετοχή τους σε τηλεοπτικό debate.

Και είναι τόση η ταραχή τους, που δεν σκέφτηκαν να αλλάξουν την γνωστή κασέτα του μηδενισμού ή να συναντήσουν νέους ανθρώπους περιοριζόμενοι σε επαναλήψεις επισκέψεων σε δημόσιες υπηρεσίες, τάζοντας οχήματα, προσλήψεις, κτίρια, λιμάνια κ.ο.κ.
Το Νότιο Πήλιο χρειάζεται ευρύτερες συναινέσεις, γιατί τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα. Θέλουμε νέους ικανούς ανθρώπους, με νέα οράματα, με δημιουργικότητα και διάθεση να προσφέρουν έργο. Έντιμους και αποτελεσματικούς, που θέλουν, ξέρουν και μπορούν να δώσουν τις κατάλληλες λύσεις.

Αισθανόμαστε δικαιωμένοι για όσα πετύχαμε και υπερήφανοι που δεν αρνηθήκαμε την ιστορική ευθύνη να γράψουμε νέες σελίδες στο βιβλίο της Αυτοδιοίκησης και του Δήμου Νοτίου Πηλίου.
Έχουμε μπροστά μας νέες ευκαιρίες και είμαστε αποφασισμένοι, με νέα ισχυρή λαϊκή εντολή, να δουλέψουμε και πάλι σκληρά και αποτελεσματικά.
Το μέλλον μας βρίσκεται στα δικά μας χέρια.
Συνεχίζουμε, πετυχαίνουμε”.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το