Τοπικά

“Μύλος” μεταξύ Δήμου Βόλου και ΟΛΒ για τις θέσεις στο λιμάνι

ΟΛΒ
Αυθαίρετα φαίνεται πως ανακοίνωσε ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, τη χρήση θέσεων στάθμευσης στο λιμάνι από πολίτες και επαγγελματίες του κέντρου, οι οποίοι θα χρησιμοποιούν κάρτα μονίμου κατοίκου με 50 λεπτά την ώρα. Πρόκειται για τις θέσεις στάθμευσης που σήμερα χρησιμοποιούν οι λιμενικοί και οι υπάλληλοι του ΟΛΒ.
Ωστόσο, κάτι τέτοιο αποκλείεται να συμβεί, καθώς δεν έχει εξασφαλιστεί η σύμφωνη γνώμη της διοίκησης του ΟΛΒ. Σύμφωνα με πληροφορίες, το θέμα τέθηκε από τον δήμαρχο στον Πρόεδρο του ΟΛΒ Γ. Πρίγκο, ο οποίος όχι μόνο δεν απέκλεισε την πρόταση, αλλά άφησε να εννοηθεί οτι θα εξεταστεί και ίσως θα μπορούσε να εφαρμοστεί. Σήμερα, μία ημέρα μετά τις ανακοινώσεις του δημάρχου, το θέμα απασχόλησε το Δ.Σ. του ΟΛΒ, χωρίς όμως να τεθεί σε ψηφοφορία. Πληροφορίες αναφέρουν, πάντως, οτι δημιουργήθηκε μείζον ζήτημα, με τα μέλη της διοίκησης να εκφράζουν κατηγορηματικά την αντίθεσή τους σε μια τέτοια προοπτική, λέγοντας οτι τέτοιες προτάσεις δεν μπορούν να ισχύσουν επ’ ουδενί. Μάλιστα, για το θέμα ενημερώθηκε και ο μέτοχος της ΟΛΒ Α.Ε., ο ο οποίος διεμήνυσε στη διοίκηση οτι δεν πρόκειται να γίνει δεκτή καμία συμφωνία, βάσει της οποίας θα χάνει έσοδα η ΟΛΒ Α.Ε. Στο πλαίσιο αυτό, ζητήθηκε να παγώσει κάθε συζήτηση εκ μέρους του ΟΛΒ. Κατόπιν τούτου το θέμα αναμένεται να τεθεί σε ψηφοφορία σε επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. όπου και θα καταψηφιστεί.
Στη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΟΛΒ Α.Ε. συζητήθηκε μεταξύ άλλων η πορεία του διαγωνισμού για το σύστημα ασφαλείας στο λιμάνι του Βόλου. Επικυρώθηκε η ακαταλληλότητα των προσφορών που κατατέθηκαν, με αποτέλεσμα να κηρυχθεί άγονος ο διαγωνισμός και, όπως έγινε γνωστό, θα ακολουθήσει νέα προκήρυξη αμέσως μετά τη λήξη της προθεσμίας για την υποβολή προσφυγών.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το