Τοπικά

«Μιλώντας για την άνοια» στο Βελεστίνο

«Το Φθινόπωρο έρχεται και καλωσορίζουμε τον Σεπτέμβρη» αναφέρει σε ανακοίνωση της Ελληνικής Εταιρείας Νόσου Alzheimer και Συγγενών Διαταραχών Βόλου.
Οι προετοιμασίες για τις εκδηλώσεις, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν με ευκαιρία την Παγκόσμια Ημέρα νόσου Αλτσχάιμερ, που διεθνώς γιορτάζεται την 21η του Σεπτέμβρη, ξεκίνησαν, αλλά φέτος λόγω COVID-19 θα είναι διαφορετικές.
Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση:
“Η πανδημία άλλαξε τον τρόπο επικοινωνίας αλλά όχι την επαφή. Εμείς θα εξακολουθήσουμε να είμαστε δίπλα σας όποτε μας χρειαστείτε. Θα είμαστε κοντά σας καθημερινά με άρθρα στις εφημερίδες, στα κοινωνικά δίκτυα, με συνεντεύξεις στο ραδιόφωνο, τηλεφωνική ή διαδικτυακή επικοινωνία και θα σας υπενθυμίσουμε να «Μην ξεχάσετε να φορέσετε την μάσκα σας».
Την Τετάρτη 16/9/2020 στις 7 το απόγευμα, σας περιμένουμε στην πλατεία Ρολογιού στο Βελεστίνο για να ξεκινήσουμε την ενημέρωση «Μιλώντας για την Άνοια». Φέτος αντί για τον περίπατο μνήμης δύο ομάδες (κλιμάκια) από επαγγελματίες υγείας θα επισκεφθούν το Ορφανοτροφείο Βόλου και την Κιβωτό του Κόσμου, θα προσφέρουν στα παιδιά μάσκες, αντισηπτικά και σχολικά είδη. Έπεται συνέχεια…».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το