ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο νέος πρόεδρος του σωματείου της ΑΓΕΤ

Τοπικά

Οδηγούσε μεθυσμένος στο κέντρο του Βόλου

Τοπικά

Σεισμός 2,2 Ρίχτερ κοντά στην Αλόννησο

Τοπικά

Πέθανε ο Ιωάννης Λάνης

Τοπικά

Με τις πυτζάμες στο κέντρο του Βόλου

Τοπικά

Χτύπησε στο κεφάλι 6χρονος από τη Σκόπελο

Τοπικά

Ο καιρός σήμερα στον Βόλο

Τοπικά

Το πρώτο τρέιλερ του Survivor 3

Θ Plus

Απεβίωσε ο 53χρονος Νικόλαος Ρεντίφης

Τοπικά

Τοπικά

«Μικροί σούπερ ήρωες: Σχέσεις επικοινωνίας που ενδυναμώνουν» στο Μουσείο Τσαλαπάτα

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) οργανώνει, σε συνεργασία με το Κέντρο Λογοθεραπείας ΕΥ ΛΕΓΕΙΝ, βιωματικό εργαστήρι με τίτλο «Μικροί σούπερ ήρωες: σχέσεις επικοινωνίας που ενδυναμώνουν», για παιδιά ηλικίας 4 ετών και άνω και τους γονείς τους, το Σάββατο 20 Ιανουαρίου (ώρες 10:30-12:30), στο Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας, στον Βόλο.

Στόχος του εργαστηρίου, που πραγματοποιείται στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Αγκαλιάς (21/01), είναι γονείς και παιδιά να μπορέσουν να αναγνωρίσουν και να εκφράσουν τα συναισθήματά τους. Μικροί και μεγάλοι θα σχηματίσουν συμμαχίες οικογένειας και θα συνεργαστούν με στόχο την ανάδειξη σούπερ ηρώων. Επιπλέον, οι γονείς θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν και να καταθέσουν σκέψεις και εμπειρίες, με άξονα την ενίσχυση και ενδυνάμωση της αυτοπεποίθησης των παιδιών τους. Το εργαστήρι θα συντονίσει η θεραπευτική ομάδα του ΕΥ ΛΕΓΕΙΝ.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Απαραίτητη η κράτηση θέσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο, στο τηλ. 24210 29844 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-17:00).

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το