Τοπικά

Μηδενικές αυξήσεις στα τέλη ύδρευσης και αποχέτευσης θα αποφασίσει το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ

Μηδενικές αναμένεται πως θα είναι οι αυξήσεις για το 2020 στα τέλη ύδρευσης και αποχέτευσης της ΔΕΥΑΜΒ. Σχετική απόφαση πρόκειται να λάβει το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιχείρησης σε συνεδρίασή του μεθαύριο Παρασκευή 29 Νοεμβρίου (11.30π.μ.), όπου θα ληφθεί απόφαση και για τον καθορισμό των τελών άρδευσης έτους 2019.
Σύμφωνα με πληροφορίες το θέμα των τελών συζητήθηκε σε συνάντηση που είχε με υπηρεσιακά στελέχη ο δήμαρχος Βόλου και πρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ Αχ. Μπέος. Να αναφερθεί ότι στις 12.30μ.μ. την Παρασκευή θα ακολουθήσει δεύτερη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Επιχείρησης όπου θα τεθεί προς έγκριση ο προϋπολογισμός για το 2020.

Από τα υπόλοιπα θέματα που θα συζητηθούν, ξεχωρίζουν: Ορισμός μελών Τεχνικού Συμβουλίου σύμφωνα με το άρθρο 2.Α. του ΟΕΥ, λήψη απόφασης υποβολής αιτήματος για την πρόσληψη τακτικού προσωπικού κατηγορίας ΤΕ και ΔΕ ανταποδοτικού χαρακτήρα, για τη συμπληρωματική προκήρυξη της 3Κ/2018 του ΑΣΕΠ, καθιέρωση υπερωριακής απασχόλησης του προσωπικού της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Μείζονος Περιοχής Βόλου (ΔΕΥΑΜΒ), έτους 2020, Έγκριση Τεχνικού Προγράμματος και Έκθεσης Αντικειμένου έτους 2020, απευθείας ανάθεση προμηθειών και εκτέλεσης υπηρεσιών σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4412/2016, έγκριση πρακτικού και κατακύρωση του συνοπτικού διαγωνισμού με τίτλο «Προμήθεια διαφόρων τύπων μελανιών, toner, μελανοταινιών και image units», προϋπολογισμού 37.585,00€ πλέον ΦΠΑ, έγκριση πρακτικού και κατακύρωση του συνοπτικού διαγωνισμού με τίτλο «Προμήθεια μηχανογραφικού εξοπλισμού» προϋπολογισμού 33.000,00€ πλέον ΦΠΑ, έγκριση πρακτικού και ανάθεση στον προσωρινό ανάδοχο του ηλεκτρονικού διαγωνισμού με τίτλο «Προμήθεια πολυηλεκτρολυτών-αντιαφριστικών» προϋπολογισμού 118.960,00€ πλέον ΦΠΑ, έγκριση πρακτικού και ανάθεση στον προσωρινό ανάδοχο του συνοπτικού διαγωνισμού με τίτλο «Καθαρισμός χώρων ΔΕΥΑΜΒ για 2 έτη» προϋπολογισμού 58.000,00€ πλέον ΦΠΑ, έγκριση πρακτικού και ανάθεση στον προσωρινό ανάδοχο του ηλεκτρονικού διαγωνισμού με τίτλο «Αντιμετώπιση αναγκών παρακολούθησης των ΗΛΜ εγκαταστάσεων των ΕΕΛ της ΔΕΥΑΜΒ» προϋπολογισμού 50.000,00€ πλέον ΦΠΑ, έγκριση πρακτικού και ανάθεση στον προσωρινό ανάδοχο του συνοπτικού διαγωνισμού με τίτλο «Προμήθεια ηλεκτρομειωτήρα ανάδευσης χωνευτή Νο2 των ΕΕΛ» προϋπολογισμού 35.000,00€ πλέον ΦΠΑ, έγκριση πρακτικού και ανάθεση στον προσωρινό ανάδοχο του συνοπτικού διαγωνισμού με τίτλο «Προμήθεια σωλήνων πόσιμου νερού» προϋπολογισμού 19.440,00€ πλέον ΦΠΑ, ενημέρωση και λήψη απόφασης για επικαιροποίηση των δικαιούχων χρήσης κινητής τηλεφωνίας, απαλλαγή υπολόγου και έγκρισης απόδοσης λογαριασμού για την «Υπηρεσία συντήρησης και επισκευής μηχανικού παχυντή των ΕΕΛ της ΔΕΥΑΜΒ με ανταλλακτικά» αξίας 7.321,17€, έγκριση αποστολής ληξιπρόθεσμων οφειλών των καταναλωτών της ΔΕΥΑΜΒ προς τις αρμόδιες ΔΟΥ, χορήγηση άδειας περιοδικής νοσηλείας.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το