Τοπικά

Μηχανική βλάβη παρουσίασαν δύο σκάφη στον Παγασητικό

Ενημερώθηκε χθες το απόγευμα η Λιμενική Αρχή Βόλου, από επιβαίνουσα στο ταχύπλοο “ΑΔΑΜ” ότι το σκάφος βρισκόταν σε δυσχερή θέση στη θαλάσσια περιοχή του Παγασητικού, στη νησίδα “Αγιος Νικολάκης”, λόγω μηχανικής βλάβης και εισροής υδάτων από έντονο κυματισμό.

Άμεσα στην περιοχή μετέβη περιπολικό σκάφος του Λιμενικού και το “γρι-γκι” “ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ”  για συνδρομή. Οι επιβαίνοντες επιβιβάστηκαν με ασφάλεια στο “ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ” και μεταφέρθηκαν στο λιμάνι του Βόλου, ενώ το “ΑΔΑΜ” προσέδεσε με ασφάλεια με την συνδρομή του “γρι γρι” ενώ και οι τέσσερις επιβαίνοντες είναι καλά στην υγεία τους. Από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Επίσης, η Λιμενική Αρχή Βόλου ενημερώθηκε χθες το απόγευμα και για περιστατικό σκάφους με την ονομασία “ΕΛΕΑΝΝΑ” Τ.Π. που βρισκόταν σε δυσχερή θέση στη θαλάσσια περιοχή σωρού Παγασητικού κόλπου, λόγω μηχανικής βλάβης στην κύρια μηχανή του σκάφους.

Άμεσα στην περιοχή μετέβη περιπολικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. προς παροχή συνδρομής, το οποίο εντόπισε το “ΕΛΕΑΝΝΑ” με τους δύο επιβαίνοντες καλά στην υγεία τους. Το ανωτέρω σκάφος προσέδεσε με ασφάλεια στην πλησιέστερη γλίστρα, συνοδεία του περιπολικού σκάφους, ενώ από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το