Τοπικά

Μιχάλης Μιτζικός : Δυνατή η ανατροπή στην κάλπη

μιτζικός

«Η Νέα Δημοκρατία μπορεί να ανατρέψει τις δημοσκοπήσεις» τονίζει ο υποψήφιος βουλευτής Μαγνησίας κ. Μιχάλης Μιτζικός υπογραμμίζοντας ότι η κάλπη θα δείξει την αλήθεια και το μέλλον της χώρας.
«Οι δρόμοι που καλείται να επιλέξει ο Ελληνικός λαός είναι δύο: Είτε κλείνουμε την αξιολόγηση άμεσα, παίρνουμε την προαιρετική πιστοληπτική γραμμή στήριξης, μπαίνουμε στο αναπτυξιακό πακέτο Γιούνκερ και στο πακέτο ρευστότητας Ντράγκι, που εγγυάται η Νέα Δημοκρατία.
Είτε η χώρα αρνείται να κλείσει την αξιολόγηση, αρνείται να αποπληρώσει τις υποχρεώσεις της και οδηγείται σε απομόνωση και άτακτη χρεωκοπία με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Η επιλογή ανήκει στον Ελληνικό λαό!» υπογραμμίζει με έμφαση ο υποψήφιος βουλευτής. Και προσθέτει πως δεν θα πρέπει να κυριαρχήσει ο θυμός, η οργή, η εκδίκηση.
«Η ΝΔ μπορεί να πετύχει την συσπείρωσή της και η κάλπη να ανατρέψει τις δημοσκοπήσεις. Σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ. Η ΝΔ έχει δεξαμενές ψήφων. Υπάρχουν οι πολίτες, οι οποίοι ακόμη δεν έχουν αποφασίσει εάν θα πάνε στην κάλπη και οι οποίοι δηλώνουν ότι στην περίπτωση που πάνε στην πλειονότητά τους θα ψηφίσουν ΝΔ. Σε αυτούς λέμε πως η ψήφος είναι η αγάπη για την Πατρίδα. Υπάρχουν και οι αναποφάσιστοι, οι οποίοι θα πάνε μεν να ψηφίσουν, αλλά δεν έχουν αποφασίσει ποιό κόμμα. Αν και αυτοί, συνήθως, κατανέμονται κατά την δύναμη των κομμάτων ή και παρασύρονται από το «ρεύμα» του νικητή. Στη ΝΔ λέμε ότι αυτό ισχύει σε ομαλές περιόδους και αυτή η εκλογή μόνο ομαλή δεν είναι» αναφέρει.
«Ναι υπάρχει ένα ποσοστό 10% που μπορεί να καθορίσει το εκλογικό αποτέλεσμα κάνοντας την ανατροπή. Οι σκεπτόμενοι πολίτες είναι πολλοί. Οι σοβαροί πολίτες που θέλουν την Ελλάδα να γίνει μία κανονική χώρα είναι πολλοί. Και αυτοί πρέπει να νικήσουν» καταλήγει ο κ. Μιτζικός.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το