Τοπικά

Μιχ. Μιτζικός: Επιλέγουμε σταθερότητα, η απάντηση στο ΣΥΡΙΖΑ

μιτζικος

«Λαγούς με πετραχήλια έταξε και από το Βόλο ο κ. Τσίπρας. Όπου πάει λέει πως «τα κάνει όλα και συμφέρει». Μία ακόμη ομιλία γεμάτη με αοριστίες και συνθήματα ακούσαμε και στο Βόλο. Θα βρει δουλειά σε όλους. Να σώσει τους πάντες και θα δημιουργήσει μία Ελλάδα … κρατικοδίαιτη. Αυτό είναι το συμπέρασμα που βγαίνει από την ομιλία του με λίγα λόγια. Λέει όσα θέλουνε να ακούσουνε οι πολίτες. Καλά τα λόγια, αλλά για τα έργα … ουδέν.

Με την ομιλία του ο κ. Τσίπρας σηματοδοτεί την οπισθοδρόμηση της χώρας.

Όλοι πρέπει να κατανοήσουμε πως οι εκλογές της ερχόμενης Κυριακής δεν είναι το «παίζουμε την Ελλάδα στα ζάρια», αλλά προχωράμε ευρωπαϊκά, με υπολογισμούς και πρόγραμμα. Όπως όλα τα σύγχρονα, πολιτισμένα κράτη.

Υπάρχει καιρός ακόμη να σκεφτούμε ψύχραιμα, χωρίς οργή και να επιλέξουμε σταθερότητα.

Λύση για την φιλελεύθερη ΝΔ είναι η ελεύθερη οικονομία και η ιδιωτική πρωτοβουλία, όπου ο ιδιωτικός τομέας αποτελεί την κινητήριο δύναμη της οικονομίας για μία βιώσιμη ανάπτυξη. Ακόμη και στην υπόθεση ενός «κουρέματος» χρέους- πράγμα που διαψεύδουν κατηγορηματικά οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι – η κρατιστική πολιτική που ευαγγελίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ θα μας οδηγήσει και πάλι σε νέα ελλείμματα και νέο χρέος που θα βαρύνουν τις επόμενες γενεές. Τα νταούλια καλά κρατούν. Οι αγορές όμως δεν χορεύουν».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το