Αθλητισμός

Το μυαλό του Πυράσου στο κύπελλο

Πύρασος

Την ερχόμενη Κυριακή (28/9) δεν έχουμε αγώνες για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αλλά για το κύπελλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Ο Πύρασος θα υποδεχθεί τον Δωτιέα Αγιάς στο γήπεδο της Νέας Αγχιάλου και θα επιδιώξει τη νίκη-πρόκριση. «Σαφώς και μας ενδιαφέρει ο θεσμός του κυπέλλου. Δεν πρόκειται να αδιαφορήσουμε. Θα παίξουμε για…

…τη νίκη προκειμένου να προχωρήσουμε όσο γίνεται πιο μακριά και να δείξουμε ότι δεν υπάρχει ματς που δεν το χτυπάμε στα ίσα», τόνισε με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Θεσσαλία» ο κ. Χατζηκυριακίδης.
Για το συγκεκριμένο παιχνίδι η τεχνική ηγεσία δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Μακανίκα και Μίλτο. Η προετοιμασία ξεκίνησε από χθες, ενώ οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι την Παρασκευή. Ενδεχομένως να γίνει και ένα χαλάρωμα το Σάββατο.
Στο μεταξύ, ρεπό είχε τη Δευτέρα η ομάδα και έτσι οι γενικοί αρχηγοί Νίκος Καραθόδωρος και Γιάννης Γιώτης βρήκαν την ευκαιρία να αλλάξουν τα δίχτυα στις εστίες του γηπέδου της Νέας Αγχιάλου. Τοποθέτησαν καινούργια που εντάσσονται στα πλαίσια των συνεχόμενων εργασιών καλλωπισμού στο γήπεδο το τελευταίο διάστημα.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το