Ελλάδα

Μια προσφορά αγάπης στο «Χατζηπατέρειο» από τον «Σκοπός Ζωής» για τους μικρούς ήρωες

Ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός «Σκοπός Ζωής» δώρισε παιχνίδια και βιβλία στα παιδιά του Κ.Α.Σ.Π. («Χατζηπατέρειο» Κέντρο Αποκατάστασης και Στήριξης Παιδιού).

Η Πρόεδρος του «Σκοπός Ζωής» κα Χρύσα Σαραντοπούλου βρέθηκε στο «Χατζηπατέρειο» κατά την παράδοσή τους, όπου γνώρισε αρκετά από τα παιδιά που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του, έπαιξε μαζί τους και παρακολούθησε το έργο των παιδαγωγών και θεραπευτών. Συνομίλησε με τους υπεύθυνους του Κέντρου για τις ανάγκες του και το σπουδαίο έργο το οποίο επιτελείται και δεσμεύτηκε ο «Σκοπός Ζωής» να είναι αρωγός στην προσπάθεια του.

Η κα Σαραντοπούλου δήλωσε «Σήμερα πήρα ένα μεγάλο “δώρο” που μου πρόσφερε ο «Σκοπός Ζωής» και το «Χατζηπατέρειο Κέντρο». Τα χαμόγελα αυτών των παιδιών που αντίκρισα έγιναν “φάροι” στον σκοπό μου. Φεύγοντας από εδώ νιώθω γεμάτη! Το μόνο που σκέφτομαι είναι πότε θα ξανάρθω. Όταν έφτασα, σκεφτόμουν να μην αργήσω, γιατί με περίμενε πολλή δουλειά στο γραφείο. Πού να ήξερα ότι λίγα λεπτά μετά, δεν θα ήθελα να ξεκολλήσω από εδώ! Ο «Σκοπός Ζωής» από εδώ και στο εξής θα βρίσκεται δίπλα σε αυτά τα παιδιά και τις οικογένειες τους».
Ο κ. Μαρίνος Αγιασμένος, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου, ξενάγησε την κα Σαραντοπούλου στις εγκαταστάσεις και την ενημέρωσε ενδελεχώς για τις άμεσες ανάγκες του Κέντρου αλλά και την στήριξη που χρειάζονται οι οικογένειες αυτών των παιδιών.
Ο κ. Αγιασμένος δήλωσε «Ευχαριστούμε από καρδιάς τον «Σκοπός Ζωής» για την προσφορά του στους μικρούς ήρωες του «Χατζηπατέρειο». Με την κα Σαραντοπούλου ανταλλάξαμε εποικοδομητικές ιδέες που μπορούν να γίνουν πράξη ενώνοντας τις δυνάμεις τους οι δύο Οργανισμοί με σπουδαία αποτελέσματα».
Μια μικρή προσφορά αγάπης για τους μικρούς ήρωες έβαλε τον σπόρο για να ανθίσει μια συνεργασία αλληλεγγύης.
Ένα από τα αυτοκίνητα του Κ.Α.Σ.Π. μαζί με την κα Λουκία Τερτίπη από την Κοινωνική Υπηρεσία του «Χατζηπατέρειο» βρέθηκαν στην Αρτέμιδα, όπου τους υποδέχτηκε η κα Δήμητρα Χριστοπούλου, Ιδρύτρια του «Σκοπός Ζωής» και τους παρέδωσε τα παιχνίδια και τα βιβλία.
Τα είδη προσφέρθηκαν με πολλή αγάπη από το Φροντιστήριο της κας Άννας Οικονόμου στην Αρτέμιδα Αττικής. Στην προσπάθεια συνέδραμαν ο κ. Παναγιώτης Ιωάννου και η οικογένεια του, οι οποίοι τα επιμελήθηκαν και τα φιλοξένησαν στην οικία τους μέχρι την παράδοση τους.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Πρωτοβουλία Μακρόν για την επίλυση της κρίσης στον Λίβανο

Ο Γάλλος πρόεδρος και ο πρίγκιπας διάδοχος της Σαουδικής Αραβίας Μοχάμεντ Μπεν Σαλμάν κάλεσαν σήμερα…

4 Δεκεμβρίου 2021

Τραγικός θάνατος στην Καλαμπάκα. Το ρεύμα κεραυνοβόλησε οδηγό φορτηγού

Τραγικό θάνατο βρήκε το μεσημέρι του Σαββάτου στη Διάβα Καλαμπάκας ένας Καλαμπακιώτης. Συγκεκριμένα και σύμφωνα…

4 Δεκεμβρίου 2021

Τέλος ο Αμπασκάλ από τον Βόλο

Η νέα ήττα του Βόλου, αυτή τη φορά από τον Παναιτωλικό με 2-1 στο Πανθεσσαλικό…

4 Δεκεμβρίου 2021

Τουρκία: Βόμβα εντοπίστηκε σε αυτοκίνητο αστυνομίας που επέβλεπε συγκέντρωση του Ερντογάν

Μια βόμβα εντοπίστηκε κάτω από το αυτοκίνητο της αστυνομίας ού που επρόκειτο να βρίσκεται στη…

4 Δεκεμβρίου 2021

Πάπας Φραγκίσκος σε Ιερώνυμο: «Συγγνώμη για τα σφάλματα τόσων καθολικών»

Στις 4:00 το απόγευμα πέρασε το κατώφλι της Αρχιεπισκοπής Αθηνών ο Προκαθήμενος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας,…

4 Δεκεμβρίου 2021

Στη φυλακή έξι συνολικά κατηγορούμενοι του κυκλώματος παράνομων ελληνοποιήσεων

Το δρόμο για τις φυλακές πήραν αργά το απόγευμα τρεις ακόμη κατηγορούμενοι ως μέλη του…

4 Δεκεμβρίου 2021