ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Θυμηδία προκαλούν τα «ζόμπι»

Παραπολιτικά

Με νέες υπηρεσίες το eshop των My market και στο Βόλο

Χωρίς κατηγορία

Αλλαγές στα δρομολόγια του «Ερατώ»

Τοπικά

Τραυματίστηκε ποδηλάτης στην Αθηνών

Τοπικά

Η Απτυχίωτη

Μια πικρή εβδομάδα…

Είναι τόσα πολλά, που τελικά τα μισά μένουν ανείπωτα, είναι τόσο σουρεαλιστικά, που φαντάζουν βαριά και ελαφρά ταυτόχρονα, είναι τόσο πρωτόγνωρα, που αφήνουν ανάμικτα συναισθήματα. Είναι με λίγα λόγια τα δρώμενα του Βόλου. Μια εβδομάδα, κατά τη διάρκεια της οποίας ο Δήμος Βόλου έδωσε μπόλικο υλικό στα ΜΜΕ. Ένα υλικό που εισήγαγε στην καθημερινότητά μας νέους όρους και ιδιότητες. Οι συνεργάτες, οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας, πλέον δημοσίως είναι, σύμφωνα με τον Δήμαρχο Βόλου, οι «κοπρίτες»; Οι αντιπολιτεύσεις οδηγούνται στον εισαγγελέα, να απολογηθούν για συκοφαντική δυσφήμηση κατά του έργου της Δημοτικής Αρχής. Ταυτόχρονα, 12 δημοτικοί σύμβουλοι της μειοψηφίας δήλωσαν από κοινού ότι απέχουν από το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου μέχρι τις εκλογές, εξαιτίας των επεισοδίων που λαμβάνουν χώρα, κατά τη διάρκεια των συνεδριάσεων.

Την εβδομάδα που πέρασε η ακαδημαϊκή τήβεννος έγινε «ρόμπα» για τις ανάγκες του επικοινωνιακού πολέμου του Δήμου Βόλου κατά του Πανεπιστημίου, ενώ πληροφορηθήκαμε ότι ο Δήμος Βόλου θα διακόψει τη σχέση του με το ίδρυμα, γιατί παρεξηγήθηκαν που δεν ήταν καλεσμένοι στην εκδήλωση για τον Μ. Γλέζο. Το τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας έσπευσε με ανακοίνωσή του να εξομαλύνει την κατάσταση. Πιο απλά, το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και Δήμος Βόλου λειτουργούν σαν φυσικά πρόσωπα που ανταλλάσουν επισκέψεις μεταξύ τους και θα σταματήσουν να συνομιλούν για ένα κάλεσμα, όπως κάνουν στα σίριαλ του αείμνηστου Δαλιανίδη οι γείτονες. Η κοινωνία τελικά έμαθε πως οι δύο φορείς θέτουν τα θέματα της πόλης στο πλαίσιο των μεταξύ τους σχέσεων, αφού συμφώνησαν ότι το μοναδικό θεσμικό ατόπημα ήταν το πρόβλημα με το προσκλητήριο…

Στον απόηχο όλων αυτών, ο μαραθώνιος αγάπης, που γίνεται με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων των Μαθητών του ΕΕΕΕΚ Βόλου για την αγορά ειδικού λεωφορείου για τη μετακίνηση μαθητών με αναπηρία. Και γι’ αυτό το ευαίσθητο θέμα οι ανακοινώσεις είχαν τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Επειδή, όμως, οι μαθητές δε μπορούν να μετακινηθούν με τις σαΐτες από το χαρτί των ανακοινώσεων, ας βοηθήσουμε όλοι μας να δοθεί άμεσα μία λύση για τα παιδιά και τις οικογένειες τους.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το