Τοπικά

Μια ονειρική συναυλία στην Καρδίτσα από την περίφημη Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού

Η Καρδίτσα θα είναι και φέτος η προνομιούχα πόλη σε όλη τη Θεσσαλία, που θα φιλοξενήσει την περίφημη Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού, την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 8.30 το βράδυ , στην κεντρική πλατεία της πόλης , σε μια ονειρική συναυλία με τα ομορφότερα τραγούδια της Ελληνικής μουσικής .

Στο πλαίσιο μιας εξαιρετικής συνεργασίας του Δημάρχου Καρδίτσας κ. Βασ. Τσιάκου , με το Δίκτυο «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ» και τον πρόεδρό του κ. Κων/νο Σκριάπα, προσκλήθηκε για 2η συνεχόμενη χρονιά, η περίφημη αυτή Μπάντα, που έχει κερδίζει τις καρδιές όλων των Ελλήνων στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο, με την ποιότητά της, την αισθητική της και τους εξαιρετικούς σολίστες της.

Η Μπάντα ΓΕΝ , είναι περιζήτητη και πραγματοποιεί μόνο επιλεγμένες εμφανίσεις, έχει παντού τεράστια αποδοχή και αναγνωρισιμότητα για την μοναδική ποιότητά της, ενώ αναδεικνύει την Κοινωνική Αλληλεγγύη ως υπέρτατο κοινωνικό αγαθό, σε συνεργασία με το Δίκτυο «Περραιβία», με το οποίο έχουν, ήδη, συνδιοργανώσει είκοσι (20)συναυλίες, τα τελευταία χρόνια, στηρίζοντας πολλές κοινωνικές δομές, σε όλη τη Θεσσαλία.

Το ΓΕΝ και η Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού , τιμώντας την περυσινή υποδειγματική φιλοξενία και διοργάνωση από τον Δήμο Καρδίτσας και το Δίκτυο «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ», αποδέχτηκε ευχαρίστως την πρόσκληση.

Η , σπάνια ομορφιάς, συναυλία έχει τίτλο «Μουσικό ταξίδι με τη Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού»!» και θα είναι, όπως κάθε χρόνο, μια σπονδή στην ποιότητα και στην αισθητική, ενώ θα μας ταξιδέψει σε χρυσές εποχές, μέσα από εξαιρετική μουσική ,τραγούδι, εικόνες, χορογραφίες, νοσταλγία και έντονα συναισθήματα. (Συνθέτες: Μ. Θεοδωράκης, Γ. Μουζάκης, Μ. Πλέσσας, Μ. Χατζιδάκις, Γ. Μαρκόπουλος, Α. Καλδάρας, Σ. Κραουνάκης, Χρ. Νικολόπουλος, Μ. Λοiζος, Δ. Σαββόπουλος, Στ. Ξαρχάκος, Γ. Νταλάρας, Ν. Ζιώγαλας κ.ά.).

Tην καλλιτεχνική Διεύθυνση της Μπάντας έχει ο νέος της ακούραστος μαέστρος Πλωτάρχης (Ε) Αντώνης Καραγουδάκης ( Αρχιμουσικός ΠΝ), ο οποίος συνεχίζει επάξια τη λαμπρή πορεία της σε Ελλάδα και εξωτερικό και διατηρεί την απαράμιλλη ποιότητά της .

Αξίζει να σημειωθεί ότι όσοι τυχεροί βρεθούν στην Καρδίτσα στις 7/9/2022, που τα τελευταία χρόνια εξελίσσεται σε ένα κέντρο πολιτισμού, θα απολαύσουν ένα σπάνιας ομορφιάς θέαμα, που δύσκολα συναντά κανείς , αφού η Μπάντα ΓΕΝ που πραγματοποιεί μόνο αυστηρά επιλεγμένες εμφανίσεις, θα έλθει στην Καρδίτσα, με όλους τους σημαντικούς σολίστες-μουσικούς της και τους εξαιρετικούς της ερμηνευτές Μαρίζα Σακελλαρίου (Σοπράνο), Θοδωρή Μπιράκο (Βαρύτονο) , Ανδρέα Καραούλη (τενόρο) και Μανώλη Κοκκώνη (τενόρο) .

Σημειώνεται ότι η Μπάντα ΓΕΝ τα τελευταία χρόνια, κατατάσσεται ,πλέον , στις καλύτερες της Ευρωπαϊκής ηπείρου και προσκαλείται για εμφανίσεις σε όλη την υφήλιο.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το