Τοπικά

Μία επιπλέον πτήση από Ντίσελντορφ στη Ν. Αγχίαλο

Μέχρι τις 20 Οκτωβρίου συνεχίζονται οι αφίξεις τουριστών στη Μαγνησία, οπότε και λήγει τυπικά η φετινή θερινή τουριστική περίοδος. Αυτές τις ημέρες βρίσκονται στη χερσαία Μαγνησία πολλοί Ισραηλινοί τουρίστες, όπου για τουλάχιστον μία εβδομάδα ακόμα, θα διαρκέσει η τουριστική περίοδος.
Οι αφίξεις επισκεπτών από το Ισραήλ, αλλά και την Αγγλία και την Ολλανδία συνεχίζονται. Καλά τα νέα για το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου, που, από την επόμενη χρονιά, αναμένεται να ενισχυθεί με πτήσεις, που θα ξεκινήσουν νωρίτερα, ενώ από τον ερχόμενο χειμώνα, το λιμάνι του Βόλου θα ενταχθεί στους χειμερινούς προορισμούς της Celestyal Cruises. Τα παραπάνω σημείωσε η τουριστική πράκτορας κ. Θέκλα Καμμένου, μιλώντας χθες το πρωί στο Ράδιο Ακρόαμα.

Η κ. Καμμένου, ανέφερε πως ειδικά η κίνηση από το Ισραήλ πήγε πολύ καλά και υπάρχουν ενδείξεις, ότι θα συνεχιστεί εξίσου καλά και του χρόνου, με ενδεχόμενη μία επιπλέον πτήση.
Μιλώντας για τη φετινή τουριστική χρονιά, η τουριστική πράκτορας, είπε πως αν και άρχισε με θετικά μηνύματα, εν τούτοις μόλις «άνοιξε» η τουριστική αγορά της Τουρκίας και της Αιγύπτου, δεν υπήρξαν κρατήσεις του «last minute», γεγονός που έγινε ιδιαίτερα αισθητό σε περιοχές όπως η Σκιάθος, όπου ο τουρισμός είναι πιο μαζικός.

Πάντως, τα μηνύματα είναι αρκετά ενθαρρυντικά για τη Μαγνησία για την επόμενη θερινή τουριστική περίοδο. Η Easy Jet, θα αρχίσει πτήσεις από τις αρχές Ιουνίου του 2019, δηλαδή ένα μήνα νωρίτερα απ’ ότι ξεκινούσε μέχρι τώρα και θα διαρκέσουν έως τέλος Αυγούστου. Επίσης, η Condor, δρομολογεί μία ακόμη πτήση, κάθε Σάββατο από το Ντίσελντορφ, πέραν του Μονάχου που έχει σήμερα, ενώ μετέωρη παραμένει η συνέχιση των πτήσεων της Tui Fly, που συνέδεε τη Ν. Αγχίαλο δύο φορές την εβδομάδα με τις Βρυξέλλες. «Με το αεροδρόμιο πρέπει να κάνουμε πολλή και σοβαρή δουλειά. Πρέπει να αποδείξουμε πολλά πράγματα στις αεροπορικές, για να συνδυάσουμε τον τουρισμό με τη συγκοινωνία», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Όσον αφορά στον τομέα της κρουαζιέρας, η κ. Καμμένου ανακοίνωσε πως ο Βόλος από τον χειμώνα του 2019-2020 μπαίνει στον χάρτη των χειμερινών προορισμών της Celestyal Cruises.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το