Τοπικά

Μια από τα ίδια ….για τη λαϊκή της  Μελίνας Μερκούρη-Ανεξέλεγκτη η κατάσταση

αυτοκίνητο 1

Την αγανάκτησή τους μεταφέρουν οι περίοικοι της οδού Μελίνας Μερκούρη στη Ν. Ιωνία, για τα προβλήματα που προκαλεί η διεξαγωγή της λαϊκής αγοράς στο δρόμο κάθε Δευτέρα. Όπως αναφέρουν, από τότε που επέστρεψε  η λαϊκή,  η οδός Καισαρείας και τα γύρω στενά αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα.

Η γειτονιά σηκώνεται στο «πόδι» από τις 5.30 το πρωϊ, υπάρχουν καταλήψεις πεζοδρομίων, ενώ αυλές και δρόμοι χρησιμοποιούνται ως αποχωρητήρια. Χημικές τουαλέτες υπάρχουν, όπως  αναφέρουν οι κάτοικοι, όμως κάποια επιλέγουν τα πεζοδρόμια και τις αυλές, αλλά και τα παρτέρια.

 Επιπλέον η κυκλοφοριακή συμφόρηση είναι έντονη.

Επίσης  έχουν καταγραφεί και αρκετά κρούσματα κλοπών, σε  γλάστρες, σκαλιστήρια κλπ, μέσα από τις αυλές. Οι κάτοικοι διστάζουν να καταγγείλουν πολλά από  τα περιστατικά επώνυμα, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις που επιχείρησαν να κάνουν κάποιες παρατηρήσεις, φοβήθηκαν ότι μπορεί να υπάρξουν «αντίποινα».

«Ο δήμος πρέπει να λάβει τα μέτρα του και να βρει ένα άλλο μέρος, πιο προσβάσιμο σε όλους. Επίσης πρέπει να υπάρχει αστυνόμευση, επιτήρηση, του συγκεκριμένου δρόμου, όσο και των γύρω στενών» τονίζει ο κάτοικος κ. Μίλτος Γκότσης.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το