Ελλάδα

Μία 49χρονη δίνει το περίσσευμα της αγάπης της σε… βρέφη «σε αναμονή» (video)

H Ελένη Μάλλιου, ξετυλίγει το κουβάρι των αναμνήσεων, στην κάμερα του Open TV, κρατώντας σφιχτά στην αγκαλιά της το τρίτο βρέφος που φιλοξενεί στο ζεστό σπιτικό της, ως ανάδοχη μητέρα.
Η 49χρονη γυναίκα, είναι μητέρα δυο κοριτσιών και μεγάλωσε με πολύ αγάπη τις κόρες της. Όταν οι υποχρεώσεις το επέτρεψαν,αποφάσισε να δώσει τα χάδια και το περίσσευμα αγάπης που έχει σε μωρά που χρειάζονται.

Βρέφη σε αναμονή , που περίμεναν σε ιδρύματα , μέχρι να φτάσουν στην αγκαλιά των θετών γονιών τους, σήμερα χάρη στην Ελένη και μερικές ακόμη οικογένειες μαθαίνουν και χορταίνουν αγάπη Η οικογένεια ζει στη Μάνδρα, και το πρώτο παιδί σε αναδοχή μπήκε στο σπίτι τους, λίγο μετά τη φονική πλημμύρα. Όταν μας είπαν θα πάρετε το Μωρό είμασταν μες στη λάσπη, εγώ γέλαγα, η μαμά μου έλεγε γιατί γελάς, ήξερα ότι θα ‘ρθει ο μπέμπης.

Βράχος στο πλευρό της Ελένης ο Μελέτης, ο σύντροφος της ζωής της τα τελευταία 25 χρόνια. «Ονειρεύομαι , ζω για αυτή τη στιγμή, ποτέ θα ‘ρθει η ώρα να τα δω μεγάλα να τα καμαρώσω» αναφέρει χαρακτηριστικά στην κάμερα του Open TV.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το