Κόσμος

Μεξικό: Ζευγάρι ομολόγησε ότι σκότωσε 10 γυναίκες

Φρίκη προκαλεί η ομολογία ενός ζευγαριού στο Μεξικό, που σύμφωνα με την αστυνομία, σκότωσε 10 γυναίκες. Το ζευγάρι είναι επίσης ύποπτο για την πώληση του μωρού μιας γυναίκας, ενώ η αστυνομία θεωρεί ότι ξεφορτώθηκαν τα μέλη του σώματος των θυμάτων.
Το ζευγάρι βρίσκεται υπό κράτηση έξω από την πόλη του Μεξικού. Οι αξιωματικοί είχαν θέσει το ζευγάρι υπό παρακολούθηση και τους έπιασαν να βγαίνουν με ένα καρότσι την Πέμπτη. Στο εσωτερικό του καροτσιού βρήκαν κομμάτια ανθρώπινου σώματος που σύμφωνα με τις αρχές, σκόπευαν να ξεφορτωθούν σε κοντινό σημείο.

Η αστυνομία πήγε στο σημείο και ανακάλυψε κι άλλα μέλη ανθρώπινου σώματος, αλλά ήταν σε τόσο κακή κατάσταση που πρέπει να γίνουν εγκληματολογικές εξετάσεις για να προσδιοριστεί η ταυτότητα του θύματος.
Σύμφωνα με τις αρχές, το ζευγάρι παραδέχθηκε ότι το ίδιο έκαναν και σε άλλα πτώματα και η αστυνομία εξετάζει άλλα δύο σημεία. Το ζευγάρι ομολόγησε ότι σκότωσε τουλάχιστον 10 γυναίκες.
Επίσης, φέρονται ότι ομολόγησαν ότι πούλησαν ένα μωρό δύο μηνών, ενός θύματος, σε ένα άλλο ζευγάρι. Το μωρό εντοπίστηκε και το ζευγάρι που το είχε τέθηκε επίσης υπό κράτηση.
Η αστυνομία ξεκίνησε να υποψιάζεται το ζευγάρι επειδή γνώριζε τρεις γυναίκες που είχαν εξαφανιστεί τους τελευταίους πέντε μήνες στο προάστιο του Εκατεπέκ, βόρεια της πόλης του Μεξικό.
Η Πολιτεία του Μεξικό έχει αντιμετωπίσει πολλά κρούσματα δολοφονιών γυναικών τα τελευταία χρόνια. Την ίδια ώρα, με βάση τα στατιστικά, τέσσερα ανήλικα εξαφανίζονται κάθε μέρα.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το